Breaking News

Η Lego συρρίκνωσε το Dodge Challenger SRT Demon (video)

Η Lego συρρίκνωσε το Dodge Challenger SRT Demon (video)

Ακόμα ένα εμβληματικό μοντέλο παίρνει μορφή μέσα από τα διάσημα τουβλάκια της Lego και αυτό είναι το Dodge Challenger SRT Demon.

Υπενθυμίζουμε ότι το ίδιο έχει συμβεί επίσης στο πρόσφατο παρελθόν με τη Bugatti Chiron, με το Fiat 500, με την Corvette ZR1, με το Toyota Camry, με την Porsche 911 Turbo, με την Aston Martin DB5, με τη Lamborghini Diablo και με πολλά ακόμα.

Ελάτε τώρα να ανοίξουμε παρέα το νέο περιορισμένης παραγωγής κουτί Speed Champions της Lego, μέσα στο οποίο βρίσκουμε κίτρινα τουβλάκια για να συναρμολογήσουμε το Challenger SRT Demon, αλλά και μαύρα τουβλάκια για να επαναφέρουμε στη ζωή ύπο κλίμακα το Charger R/T του 1970.

Παράλληλα αποκτάμε δυο φιγούρες οδηγών, μια μινιατούρα κοπέλας που κρατάει την καρό σημαία και ένα φωτεινό σηματοδότη που δίνει το σύνθημα έναρξης του αγώνα στη γραμμή αφετηρίας της πίστας, που λογικά είναι το πάτωμα του σπιτιού μας.

Το Challenger SRT Demon έχει δυο σετ τροχών με ελαστικά από καουτσούκ και αφαιρούμενο παρμπρίζ. Το πραγματικό Challenger SRT Demon διαθέτει υπερτροφοδοτούμενο V8 κινητήρα Hemi 6.2 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 852 ίππους, ενώ επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα εντός 2,3 δευτ.


Tags assigned to this article:
Challenger SRT DemonCharger R/TDodgeLego

Related Articles

Κοσμοσυρροή για μια LaFerrari που σταμάτησε σε βενζινάδικο (video)

Αν θες να μετακινηθείς διακριτικά και να μη δώσεις στόχο, τότε σίγουρα δεν επιλεγείς από το γκαράζ σου την Ferrari

Ποιο είναι το «Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2019» στη Μέση Ανατολή;

Όπως καταλαβαίνετε στη Μέση Ανατολή, όπου υπάρχει άφθονο πετρέλαιο και χρήμα, «Αυτοκίνητο της Χρονιάς» δε μπορεί να είναι ένα συμβατικό

Γκράφιτι από το επιτραπέζιο Μονόπολη πάνω σε μια McLaren 720S

Αν κάποιος έκανε γκράφιτι πάνω στο αυτοκίνητο σας σίγουρα θα σας εξόργισε, ειδικά αν ήσασταν ιδιοκτήτης μιας πανάκριβης McLaren 720S.