Breaking News

Αυτό είναι ότι απέμεινε από μια Lamborghini Aventador Roadster

Αυτό είναι ότι απέμεινε από μια Lamborghini Aventador Roadster

Δύσκολα μπορεί να πιστέψει κανείς ότι αυτή η άμορφη μάζα σιδερικών που έχει γίνει στάχτες ήταν κάποτε μια λαμπερή Lamborghini Aventador Roadster.

Και όμως πρόκειται για το ιταλικό supercar που είχε άσχημο τέλος, όταν ο οδηγός του συμμετείχε μαζί του σε αγώνα dragster που διοργανώθηκε στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι η Aventador Roadster είχε αναπτύξει υψηλή ταχύτητα όταν ξαφνικά βγήκε εκτός δρόμου και κατέληξε σε χαράδρα, όπου παραδόθηκε στις φλόγες.

Άγιο είχε σίγουρα ο οδηγός της που κατάφερε να βγει σώος με κάποιους μικροτραυματισμούς. Άγνωστο παραμένει ακόμα αν υπήρξε κάποιο τεχνικό πρόβλημα με τα φρένα της Aventador Roadster ή αν ο οδηγός της φρέναρε πολύ αργά  με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο της.

Σύμφωνα με πληροφορίες αυτή ήταν μια από τις μόλις τέσσερις Aventador Roadster που κυκλοφορούσαν στη Βραζιλία.



Related Articles

Η Lamborghini Huracan ανέλαβε καθήκοντα κάμεραμαν

Στο μεροκάματο βγήκε η Lamborghini Huracan, καθώς πλέον δε θα βολτάρει χωρίς λόγο σε δρόμους και πίστες, αλλά θα κάνει

Κατασκευάστηκαν 20.000 BMW i8

O αριθμός των 20.000 μονάδων σίγουρα δεν είναι εντυπωσιακός για ένα αυτοκίνητο μαζικής παραγωγής, ειδικά όταν αυτό κατασκευάζεται εδώ και

Ο Ρονάλντο αγόρασε τη Bugatti των 16,7 εκατομμυρίων ευρώ;

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ισπανικό Μέσο ενημέρωσης, το οποίο αναφέρει ότι ο Πορτογάλος αστέρας του ποδοσφαίρου πρόσθεσε στη συλλογή του με