Breaking News

Πιο μάχιμη σε off-road διαδρομές η Lamborghini Urus (video)

Πιο μάχιμη σε off-road διαδρομές η Lamborghini Urus  (video)

Οι επιδόσεις της Lamborghini Urus είναι ανάλογες με αυτές ενός supercar, ωστόσο ανήκει στην κατηγορία των SUV.

Την περιπετειώδη πτυχή του χαρακτήρα του έρχεται να αναδείξει περισσότερο το πακέτο off-road, το οποίο περιλαμβάνει πίσω αλουμινένια προστατευτική ποδιά και μεγαλύτερη απόσταση 248 χλστ. του αμαξώματος από το έδαφος.

Παράλληλα διαθέτει το Anima Selector με έξι διαφορετικά προγράμματα οδήγησης (strada, sport, corsa, sabbia, terra και neve), ειδικό ψεκασμό νερού στο παρμπρίζ με ενσωματωμένα ακροφυσία στους υαλοκαθαριστήρες για καλύτερη ορατότητα σε χωμάτινες διαδρομές, μαύρες ζάντες 21 ιντσών που ντύνονται με παντός καιρού ελαστικά, πρακτικές ράγες οροφής και πανοραμική γυάλινη οροφή.

Υπενθυμίζουμε ότι η Urus τροφοδοτείται από V8 twin-turbo κινητήρα 4.0 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 650 ίππους και 850 Nm ροπής, ενώ επιτρέπει επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα σε 3,6 δευτ., από 0-200 χλμ./ώρα εντός 12,8 δευτ. και τελική ταχύτητα 305 χλμ./ώρα.


Tags assigned to this article:
LamborghiniUrusπακέτο off-road

Related Articles

Lamborghini σκαρφάλωσε σε υψόμετρο 5.882 μέτρων!

Tα supercars της Lamborghini είναι αρκετά χαμηλά και σίγουρα δεν τους ταιριάζουν κακοτράχαλοι ορεινοί δρόμοι. Μη ξεχνάτε όμως ότι η

To νέο προσιτό supercar Noble M500

Ως μοντέλο entry level στη γκάμα της περιγράφει η Noble Automotive το νέο της supercar M500, το οποίο αποκαλύφτηκε στο

Δωδεκάχρονος κατασκευάζει μια Lamborghini Aventador SV! (video)

Για ακόμα μια χρονιά η Lamborghini αναζητά την περίοδο των Χριστουγέννων τους φανατικότερους οπαδούς της, ανεξαρτήτου ηλικίας, και τους επιβραβεύει.