Breaking News

Τρένο παρέσυρε αυτοκίνητο όμως κανείς δεν έπαθε το παραμικρό (video)

Τρένο παρέσυρε αυτοκίνητο όμως κανείς δεν έπαθε το παραμικρό (video)

Συνήθως η σύγκρουση ενός αυτοκινήτου με τρένο έχει τραγικές συνέπειες για τους επιβάτες, ωστόσο στην προκειμένη περίπτωση ευτυχώς δεν υπήρξε ούτε ένας μικροτραυματισμός.

Πώς έγινε κάτι τέτοιο; Όπως θα δείτε και στο παρακάτω video το τρένο κινούνταν με υπερβολικά χαμηλή ταχύτητα, ωστόσο και πάλι δεν ήταν εύκολo να ακινητοποιηθεί ακαριαία.

Παρά τα επανειλημμένα κορναρίσματα του τρένου ο οδηγός του ασημί αυτοκινήτου δεν κατάλαβε ότι είχε σταματήσει πάνω στις ράγες. Μόλις έβαλε την όπισθεν ήταν ήδη αργά, καθώς το τρένο χτύπησε το μπροστινό τμήμα του αυτοκινήτου σπρώχνοντας το προς τα αριστερά.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου πάνω στον πανικό του, έχοντας επιλεγμένη την όπισθεν, χτύπησε ξανά στο τρένο, ενώ στη συνέχεια απομακρύνθηκε από το σημείο. Το περιστατικό καταγράφηκε από ενσωματωμένη κάμερα διερχόμενου αυτοκινήτου σε σιδηροδρομική διασταύρωση της Αριζόνα.

Σίγουρα πάντως τα πράγματα θα ήταν πολύ άσχημα αν το τρένο κινούνταν με μεγαλύτερη ταχύτητα…



Related Articles

Πάπιες προκάλεσαν τροχαίο ατύχημα (video)

Όλοι έχει τύχει να φρενάρουμε απότομα για να αποφύγουμε ένα σκύλο ή μια γάτα, ωστόσο μπροστά από το συγκεκριμένο Audi

Ασθενοφόρο χτυπήθηκε περνώντας με κόκκινο διασταύρωση – Στο νοσοκομείο 15 άτομα μετά το τρομακτικό ατύχημα (φωτογραφίες & βίντεο)

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα προκλήθηκε με ασθενοφόρο, το οποίο μετέβαινε σε περιστατικό. Ο οδηγός του ασθενοφόρου είχε ενεργοποιήσει τη σειρήνα και

Αλκοόλ και κινητό τηλέφωνο στην οδήγηση-1.136 παραβάσεις σε μια εβδομάδα

Μάστιγα αποτελεί για τους Έλληνες η οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και η χρήση του κινητού τηλεφώνου εν κινήσει. Στο