Breaking News

Γνωρίζατε ότι η Volkswagen παράγει και λουκάνικα;

Γνωρίζατε ότι η Volkswagen παράγει και λουκάνικα;

Αναμφισβήτητα η Volkswagen είναι μια από τις μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίες του κόσμου, ωστόσο δεν είναι γνωστή μόνο για τα μοντέλα που κατασκευάζει.

Η γερμανική εταιρία λοιπόν εδώ και 45 χρόνια παράγει και λουκάνικα, όσο εντύπωση και αν σας προκαλεί η είδηση αυτή. Το 1973 πέρα από τη γραμμή παραγωγής των αυτοκίνητων της ξεκίνησε να λειτούργει και μια γραμμή παραγωγής λουκάνικων, τα οποία αρχικά προσφέρονταν στην καφετέρια του εργοστασίου στο Βόλφσμπουργκ, ώστε να καταναλωθούν από τους εργαζόμενους της Volkswagen.

Πλέον όμως πωλούνται και σε παντοπωλεία, ενώ υπάρχουν και αντιπροσωπείες της Volkswagen που τα προσφέρουν ως δώρο στους πελάτες τους. Το συγκεκριμένο είδος γλυκού και αλμυρού λουκάνικου ονομάζεται “Currywurst” και είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στη Γερμανία, ενώ παράγεται κυρίως από χοιρινό και έχει 20% περιεκτικότητα λίπους.

Μάλιστα το 2017 η παραγωγή λουκάνικων της Volkswagen έφτασε 6,8 εκατομμύρια, αριθμός μεγαλύτερος και από τα αυτοκίνητα που πούλησε σε όλο τον κόσμο. Πριν από κάποια χρόνια ο ετήσιος αριθμός παραγωγής των λουκάνικων είχε φτάσει μέχρι και τα 7,2 εκατομμύρια.


Related Articles

Στάχτες έγινε μια Ferrari F12tdf

Αυτό που βλέπετε στην παραπάνω φωτογραφία είναι ότι απέμεινε από μια Ferrari F12tdf. Από τις μόλις 799 F12tdf που είχε

Επώδυνη επαφή ενός Honda Jazz με κράσπεδο (video)

Σίγουρα θα σας έχει τύχει να ακουμπήσουν οι τροχοί του αυτοκινήτου σας το πεζοδρόμιο ή ακόμα και να ανεβείτε πάνω

Ανακαλείται η Porsche 918 Spyder λόγω προβλήματος στην ανάρτηση

Αν είστε ιδιοκτήτης της 918 Spyder, αρχικά μπράβο για την επιλογή σας, ενώ ίσως έχετε λάβει ένα χαρτί από την