Breaking News

Εντυπωσιακά ανοίγουν οι πίσω πόρτες της συλλεκτικής Lincoln Continental

Εντυπωσιακά ανοίγουν οι πίσω πόρτες της συλλεκτικής Lincoln Continental

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε ένα τετράθυρο αυτοκίνητο με αντίστροφο άνοιγμα των πίσω θυρών, καθώς πέρα από premium εταιρείες την επιλογή αυτή την έχουμε συναντήσει και σε πιο προσιτά μοντέλα π.χ Mazda RX-8 ή διπλοκάμπινο Mitsubishi L200.

Ωστόσο στόχος των πίσω θυρών με αντίστροφο άνοιγμα στη Lincoln Continental 80th Anniversary Coach Door Edition είναι να τονίσουν την άφθονη πολυτέλεια της και όντως το καταφέρνουν.

Μόλις 80 αντίτυπα από την εν λόγω έκδοση της Lincoln Continental θα κατασκευαστούν, ενώ η διάθεση τους θα αρχίσει το νέο έτος. Οι πίσω πόρτες έχουν αντίστροφο ηλεκτρικό άνοιγμα 90 μοιρών καθιστώντας έτσι ιδιαίτερα εύκολη την είσοδο και έξοδο από το αυτοκίνητο.

Στο εσωτερικό τώρα οι πίσω επιβάτες των δυο ανεξάρτητων καθισμάτων που χωρίζονται από μια πλατιά κονσόλα απολαμβάνουν το μεγαλύτερο χώρο για τα πόδια τους, καθώς το μεταξόνιο έχει μεγαλώσει 15,24 εκατοστά, ενώ σε μια πλακέτα θα αναγράφεται ο αριθμός από την περιορισμένη παραγωγή της έκδοσης.

Κάτω από το εμπρός καπό τοποθετείται αποκλειστικά ένας V6 κινητήρας 3.0 λίτρων απόδοσης 406 ίππων και 542 Nm ροπής, η συμπεριφορά του οποίου προσαρμόζεται από τα διαθέσιμα προγράμματα οδήγησης Normal, Sport και Comfort.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς



Related Articles

Πάρτε το ρόλο του Ντάνιελ Κρεγκ με αυτή την Aston Μartin Vanquish

Τα μοντέλα της Aston Μartin είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με τις κινηματογραφικές ταινίες του Τζέιμς Μποντ. Η συγκεκριμένη Vanquish πάντως έχει

Η Πυροσβεστική δέχτηκε κλήση για να απεγκλωβίσει μια Ferrari από ασανσέρ!

Ο πιο συνηθισμένος τρόπος να καταστραφεί μια Ferrari είναι να εμπλακεί σε κάποιο σοβαρό τροχαίο ατύχημα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως

Αυτές είναι οι πέντε Porsche με τον πιο δυνατό ήχο (video)

Πώς καταλαβαίνει κανείς ότι περνάει μια Porsche χωρίς να την έχει στο οπτικό του πεδίο; Μα φυσικά από το χαρακτηριστικό