Breaking News

Τράκαραν μεταξύ τους McLaren, Porsche και Mercedes (video)

Τράκαραν μεταξύ τους McLaren, Porsche και Mercedes (video)

Σύγκρουση γιγάντων θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε το συγκεκριμένο τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στην Κολομβία.

Ο λόγος είναι ότι σε αυτό ενεπλάκησαν  μια McLaren 650S, μια Porsche Boxster S, μια Mercedes-AMG GT S και ένα Toyota Land Cruiser Prado. Τα τρία supercar και το ιαπωνικό SUV τράκαραν μεταξύ τους κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι τώρα συνθήκες σε αυτοκινητόδρομο που συνδέει την Τούντζα με την Μπογκοτά.

Ενδεχομένως να έπαιξε ρόλο η ολισθηρότητα του εδάφους σε συνδυασμό με την υψηλή ταχύτητα, όταν κάποιο από τα τέσσερα οχήματα επιχείρησε αλλαγή λωρίδας. Οι οδηγοί των οχημάτων μεταφέρθηκαν σε τοπικό νοσοκομείο, ενώ η κατάσταση τους χαρακτηρίζεται σταθερή.

Από τις φωτογραφίες και το σχετικό video φαίνεται ότι έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές το εμπρός τμήμα της Boxster S και της AMG GT S, το Land Cruiser Prado έχει καταλήξει σε ένα χαντάκι, ενώ βαρύτερα «πληγωμένη» δείχνει η 650S.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς



Related Articles

Κόντρα της McLaren Speedtail με μαχητικό αεροσκάφος (video)

Μια ανατρεπτική, εντυπωσιακή και απρόσμενη κόντρα πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στη νέα McLaren Speedtail και στο μαχητικό αεροσκάφος F-35 Lightning II. Πάμε

Η Koenigsegg κατασκεύασε το τελευταίο Agera RS

Λευκό μαντήλι κούνησε η Koenigsegg και οι οπαδοί των supercars στο Agera RS αποχαιρετώντας το. Ο λόγος είναι ότι η

Δείτε τι γίνεται όταν τα supercars πατούν χώμα (video)

Ποιος είπε ότι τα πανάκριβα supercars πρέπει πάντα να είναι πεντακάθαρα και οι τροχοί τους να πατούν αποκλειστικά άσφαλτο; Εντελώς