Breaking News

Σε ποια χώρα πωλούνται πλέον τα μοντέλα της Bentley;

Σε ποια χώρα πωλούνται πλέον τα μοντέλα της Bentley;

Είσοδο στην ισραηλινή αγορά πραγματοποίησε η Bentley με τα εγκαίνια της πρώτης της αντιπροσωπείας στο Τελ Αβίβ.

Εκεί πλέον οι ενδιαφερόμενοι για τα μοντέλα της πολυτελούς βρετανικής εταιρείας μπορούν να βρουν ολόκληρη τη γκάμα της, τη συλλογή από τα χειροποίητα αξεσουάρ της, ενώ θα παρέχονται και υπηρεσίες aftersales.

Στο πρώτο σημείο λιανικών πωλήσεων της Bentley στο Ισραήλ βρίσκεται σε περίοπτη θέση η νέα Continental GT. Παράλληλα το «παρών» δίνει η Flying Spur, η Mulsanne και η Bentayga, ενώ υπάρχει και ειδικό χώρος για την εξατομίκευση των μοντέλων, όπου ο πελάτης μπορεί να διαλέξει ανάμεσα στη μεγάλη ποικιλία που υπάρχει στην παλέτα των χρωμάτων και στις δερμάτινες επενδύσεις.

Από την πλευρά της η Bentley τονίζει ότι η είσοδος της στην αγορά του Ισραήλ αποτελεί ένα σημαντικό βήμα στην ευρωπαϊκή επέκταση της, ενώ για το σκοπό αυτό συνεργάστηκε με τον τοπικό της εισαγωγέα, την Orchid Sports Cars.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς



Related Articles

Στο Mitsubishi L200 το βραβείο «Pick up της Χρονιάς»

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Mitsubishi L200 ανακηρύσσεται «Pick up της Χρονιάς». Η τιμητική αυτή διάκριση για το ιαπωνικό pick

Αριθμοί που εντυπωσιάζουν από την Audi (video)

Στην αυγή του 2019 οι μηχανικοί της Audi ανοίγουν τα χαρτιά τους και αποκαλύπτουν αριθμούς που προκαλούν δέος σχετικά με

Mercedes σχηματίζει το λογότυπο της Audi! (videos)

Στο παρακάτω video θα δείτε μια Mercedes C63 να κάνει donuts σηκώνοντας λευκά σύννεφα καπνού από την έντονη τριβή των