Breaking News

Έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω σε δυο αυτοκίνητα (video)

Έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω σε δυο αυτοκίνητα (video)

Ο οδηγός μιας κόκκινης Skoda Fabia έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε με δύναμη πάνω σε δυο αυτοκίνητα που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Ποια ήταν η αιτία του εν λόγω τροχαίου ατυχήματος; Πιθανότατα η ολισθηρότητα της ασφάλτου, καθώς παρατηρούμε ότι στην άκρη του δρόμου υπάρχει χιόνι. Ωστόσο αν προσέξετε καλύτερα λίγο πριν η Fabia βγει εκτός ελέγχου σπινθήρες πετάγονται από τον πίσω τροχό της.

Αυτό ίσως να οφείλεται σε απώλεια πίεσης του ελαστικού ή σε βλάβη της ανάρτησης που είχε ως αποτέλεσμα να γλιστρήσει κατά τη διάρκεια του φρεναρίσματος και στη συνέχεια να χτυπήσει πλευρικά ένα Audi A7 και το αυτοκίνητο που κατέγραψε με την ενσωματωμένη του κάμερα το ατύχημα, το οποίο συνέβη σε αυτοκινητόδρομο κοντά στην πόλη Κρασνοντάρ στη νότια Ρωσία.

Ας ελπίζουμε ότι κανένας από τους επιβάτες των αυτοκινήτων δεν τραυματίστηκε σοβαρά.



Related Articles

Εκτόξευση πυραύλου στο διάστημα με υλικά της Lamborghini (video)

Εκτός από την άσφαλτο η Lamborghini θέλει να κατακτήσει και το απέραντο διάστημα χρησιμοποιώντας ως «διαβατήριο» την υψηλή της τεχνογνωσία.

To Land Rover Discovery Sport του Ερυθρού Σταυρού (video)

Από το 1954 η Land Rover υποστηρίζει το ανθρωπιστικό  έργο του Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου προσφέροντας τα SUV της.

Κανένας θάνατος από τροχαίο ατύχημα στα νησιά του Ιονίου

Σε πολλά ελληνικά νησιά το οδικό δίκτυο βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση, ενώ ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες που αυξάνεται σημαντικά ο