Breaking News

Τρία SUV χρειάστηκαν για να βγει ένα λεωφορείο από το χιόνι (video)

Τρία SUV χρειάστηκαν για να βγει ένα λεωφορείο από το χιόνι (video)

Ένα Jeep Wrangler και δυο SUV της Toyota χρειάστηκαν προκειμένου να ξεκολλήσει ένα αστικό λεωφορείο από το χιόνι.

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω video το έργο τους δεν ήταν εύκολο, καθώς οι τροχοί τους έσκαβαν το χιόνι πάνω στην ολισθηρή άσφαλτο μέχρι ο οδηγός του λεωφορείου να καταφέρει να ανακτήσει τον έλεγχο του μεγάλου οχήματος.

Με μακριά συρματόσχοινα «επικοινωνούσαν» μεταξύ τα Toyota, το Wrangler και το λεωφορείο, ενώ χρειάστηκαν αρκετές προσπάθειες μέχρι να επιτευχθεί ο απεγκλωβισμός από το παχύ χιόνι.

Το περιστατικό καταγράφηκε στο Μόντρεαλ του Καναδά, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες την μέρα εκείνη είχε ρίξει περίπου 30 εκατοστά χιόνι και στην περιοχή έπνεαν άνεμοι με ταχύτητα 64 χλμ./ώρα, επομένως είχε προκληθεί χιονοθύελλα.

Εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός ότι επιστρατεύτηκαν ιδιωτικά SUV και όχι ειδικά μηχανήματα που σίγουρα διαθέτουν οι Αρχές του Μόντρεαλ για τα έντονα αυτά καιρικά φαινόμενα.



Related Articles

Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία σήμερα-Πάρκαρες μπροστά σε ράμπα;

Ας αναλογιστούμε όλοι κάποια στιγμή κατά πόσο σκεφτόμαστε τους υπόλοιπους χρήστες των δρόμων και αν η συμπεριφορά μας είναι πάντα

Είκοσι νεκροί το Νοέμβριο από τροχαία ατυχήματα στην Ελλάδα

Η Ελλάδα καθημερινά αργοσβήνει στην άσφαλτο, καθώς το κόκκινο χρώμα του αίματος που την «ποτίζει» δε λέει να στεγνώσει εδώ

Suzuki Jimny κόβει δρόμο από αερογέφυρα πεζών! (video)

Είναι από τα περιστατικά τα οποία θα μπορούσαν κάλλιστα να έχουν συμβεί στην Ελλάδα, καθώς δε φημιζόμαστε για την οδική