Breaking News

Άρχισε η παραγωγή της νέας ΒΜW 8 Series Convertible (video)

Άρχισε η παραγωγή της νέας ΒΜW 8 Series Convertible (video)

Η ναυαρχίδα της βαυαρικής εταιρείας με cabrio αμάξωμα, που δεν είναι άλλη από τη νέα ΒΜW 8 Series Convertible, εισήλθε στη γραμμή παραγωγής.

Το εργοστάσιο της BMW που ανέλαβε την παραγωγή της βρίσκεται στο Ντίνγκολφινγκ της Γερμανίας, στο οποίο έχουν επενδυθεί 100 εκατομμύρια ευρώ. Για μείωση του βάρους η BMW επέλεξε για την 8 Series Convertible υφασμάτινη οροφή, η οποία ανοιγοκλείνει εντός μόλις 15 δευτ., ενώ προσφέρεται σε μαύρο ή ασημί χρώμα.

Ως βασικός ανταγωνιστής της νέας ΒΜW 8 Series Convertible προσδιορίζεται η Mercedes-Benz S-Class Cabriolet. Η M850i xDrive Convertible τροφοδοτείται από κινητήρα  4.4 λίτρων με ισχύ 530 ίππων και η 840d xDrive Convertible από εξακύλινδρο πετρελαιοκινητήρα 3.0 λίτρων απόδοσης 320 ίππων.

Οι εν λόγω κινητήρες πληρούν τις προδιαγραφές ρύπων Euro 6d TEMP, συνεργάζονται με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων Steptronic και με τετρακίνηση xDrive.

Οι τιμές της νέας  8 Series Convertible λογικά θα ανακοινωθούν το Μάρτιο όταν θα γίνει και το λανσάρισμα της στις αγορές.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς



Related Articles

Οι αερόσακοι μετακομίζουν έξω από το αυτοκίνητο

Τα πάνω-κάτω ή μάλλον τα μέσα-έξω φέρνει η ΖF σε ότι αφορά την τοποθέτηση των αερόσακων στα αυτοκίνητα. Αρχικά να

Υπό το βλέμμα του Πούτιν τα εγκαίνια του νέου εργοστασίου της Mercedes στη Ρωσία

Σημαντικές παρουσίες υπήρχαν στα εγκαίνια του ολοκαίνουργιου εργοστασίου της Mercedes που ξεκίνησε τη λειτουργία του στη Ρωσία. Εκτός από τον

H Hyundai χάρισε αυτοκίνητο σε δωδεκαμελή οικογένεια

Το κοινωνικό της πρόσωπο έδειξε η Hyundai Αμερικής, καθώς αποφάσισε να δωρίσει στην οικογένεια Beauchene ένα ολοκαίνουργιο Palisade. Μάλιστα η