Breaking News

Ράμπες διάβασης και θέσεις αναπήρων-757 παραβάσεις σε επτά μέρες

Ράμπες διάβασης και θέσεις αναπήρων-757 παραβάσεις σε επτά μέρες

Για ακόμα μια εβδομάδα βασικός στόχος των ελέγχων που πραγματοποίησε η Τροχαία ήταν ο εντοπισμός οχημάτων που φράζουν ράμπες διάβασης και παρκάρουν σε θέσεις που προορίζονται για άτομα με αναπηρία.

Πιο αναλυτικά, από 29 Οκτωβρίου έως 4 Νοεμβρίου στους δρόμους όλης της χώρας βγήκαν 578 συνεργεία της Τροχαίας, τα οποία πραγματοποίησαν συνολικά 2.546 ελέγχους οχημάτων, ενώ βεβαιώθηκαν 757 σχετικές παραβάσεις στο κομμάτι που είχε δοθεί προτεραιότητα.

Οι περισσότερες παραβάσεις καταγράφηκαν στο οδικό δίκτυο της Αττικής (215), της Θεσσαλονίκης (64), των Χανίων (41), των Ιωαννίνων (39), της Κοζάνης (24) και των Σερρών (21).

Υπενθυμίζουμε ότι και την προηγούμενη εβδομάδα (22-28 Οκτωβρίου) η Τροχαία πραγματοποίησε 2.128 ελέγχους σε όλη την επικράτεια και είχαν εντοπιστεί 687 παραβάσεις. Έτσι λοιπόν το άθροισμα μας δίνει 1.444 παραβάσεις σε δεκατέσσερις μόνο μέρες.

Πατώντας εδώ μπορείτε να διαβάσετε το ρεπορτάζ του autoexcellence σχετικά με προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα άτομα περιορισμένης κινητικότητας στις πόλεις.



Related Articles

Επεισοδιακή σύλληψη με μοτοσυκλέτες της αστυνομίας (video)

Προκειμένου να σταματήσουν τους αναβάτες δυο μοτοσικλετών αστυνομικοί στη Βρετανία μπήκαν απότομα μπροστά τους με τις συμβατικές τους μοτοσυκλέτες. Η

O Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε το τέλος των βενζινοκίνητων και πετρελαιοκίνητων Ι.Χ. στην Ελλάδα από το 2030!

Μια σημαντική ανακοίνωση έκανε σήμερα ο πρωθυπουργός για το μέλλον των αυτοκινήτων στη χώρα μας. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης λοιπόν στην

Toyota Supra σκαρφάλωσε σε Honda

Πραγματικά θα θέλαμε να δούμε την έκφραση στο πρόσωπο του ιδιοκτήτη του συγκεκριμένου σταθμευμένου ασημί Honda, όταν είδε ότι το