Breaking News

Το Dodge έλκηθρο του Άι Βασίλη φτάνει τα 326 χλμ./ώρα (video)

Το Dodge έλκηθρο του Άι Βασίλη φτάνει τα 326 χλμ./ώρα (video)

Αν καλώς πιστεύετε ακόμα στον Άι Βασίλη τότε δε θα είναι δύσκολο να αποδεχτείτε ότι υπάρχει και το νέο ισχυρότατο έλκηθρο του.

Ο αγαπημένος Άγιος των παιδιών, αλλά και όσων αισθάνονται ακόμα παιδιά ,φέτος θα μοιράσει τα δώρα του με ένα νέο έλκηθρο που βασίζεται στο εκρηκτικό Dodge Challenger SRT Hellcat, το οποίο διαθέτει  θηριώδη V8 κινητήρα 6.2 λίτρων, απόδοσης 808 ίππων και 957 Nm ροπής.

Με επιτάχυνση από 0-96 χλμ./ώρα εντός μόλις 3,4 δευτ. και τελική ταχύτητα που αγγίζει τα 326 χλμ./ώρα ο Άι Βασίλης φέτος θα τελειώσει πολύ γρήγορα τη δουλειά του.

Το εν λόγω έλκηθρο αποτελεί ένα δημιούργημα της Dodge με αφορμή την επερχόμενη Black Friday στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού, ενώ όπως θα δείτε στο παρακάτω video, με τίτλο «αναβάθμιση», κατασκευάστηκε από τα ξωτικά του Άι Βασίλη.

Οι αλλαγές αφορούν την αντικατάσταση των τροχών, την τοποθέτηση πλευρικών  εξατμίσεων και ενός νέου λογότυπου, την αφαίρεση της οροφής και των θυρών.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς



Related Articles

Το τρακτέρ της Citroen που δε μπήκε ποτέ στα χωράφια

Σήμερα η Citroen ασχολείται αποκλειστικά με επιβατικά και ελαφριά επαγγελματικά οχήματα, ενώ δεν έχει καμία σχέση με γεωργικά μηχανήματα. Πριν

Θήκες κινητών τηλεφώνων από τρακαρισμένα αυτοκίνητα (video)

Ένας από τους βασικότερους παράγοντες των τροχαίων ατυχημάτων είναι η χρήση του κινητού τηλεφώνου κατά τη διάρκεια της οδήγησης. Η

Mε το νέο MAN CitE θα γίνονται οι αστικές μεταφορές εμπορευμάτων (video)

Στο Διεθνές Σαλόνι Επαγγελματικών Οχημάτων στο Ανόβερο αρκετοί είναι αυτοί που κοντοστέκονται στο περίπτερο της MAN και παρατηρούν το νέο