Breaking News

Δείτε ένα Nissan και ένα Ford να καβγαδίζουν (video)

Δείτε ένα Nissan και ένα Ford να καβγαδίζουν (video)

Το να οδηγείς επιθετικά και εκδικητικά είναι ότι πιο επικίνδυνο μπορείς να πράξεις πίσω από το τιμόνι.

Χαρακτηριστικό δείγμα τέτοιου οδηγού θα δείτε στο παρακάτω video. Ο λόγος για τον οδηγό ενός Nissan, ο οποίος εκνευρίστηκε φαίνεται πάρα πολύ όταν ένα Ford Explorer άλλαξε λωρίδα και μπήκε απότομα μπροστά του.

Πράγματι ο οδηγός του Nissan αναγκάστηκε να κάνει ελιγμό για να αποφύγει τη σύγκρουση, ωστόσο και πάλι δε δικαιολογεί όσα έκανε στη συνέχεια. Αρχικά μπήκε «σφήνα» μπροστά από το Ford και ακινητοποιήθηκε.

Στη συνέχεια ο οδηγός του Ford επιχείρησε να φύγει από το σημείο, αλλά το Nissan έμπαινε διαρκώς μπροστά του προσπαθώντας να του κλείσει το δρόμο, ενώ το ανάγκασε να βγει ακόμα και εκτός ασφάλτου.

Οι υπόλοιποι οδηγοί παρακολουθούσαν σαστισμένοι, ενώ λίγο αργότερα πρέπει να υπήρξε και μια μικρή πλευρική σύγκρουση ανάμεσα στο Nissan και στο Ford. To συγκεκριμένο περιστατικό συνέβη σε αυτοκινητόδρομο του Μέριλαντ, ενώ καταγράφηκε από ενσωματωμένη κάμερα διερχόμενου αυτοκινήτου.

Το πιθανότερο είναι το επεισόδιο ανάμεσα στους δυο οδηγούς να συνεχίστηκε με τους δυο να πιάνονται στα χέρια, καθώς στο τέλος διακρίνεται ότι αμφότερα τα οχήματα ακινητοποιήθηκαν.


Tags assigned to this article:
ExplorerFordNissanκαβγάςΜέριλαντ

Related Articles

Δείτε ένα Honda Civic να προσπερνά σε στροφή και να ανατρέπεται (video)

Παραλίγο τραγωδία θα μπορούσε να είχε συμβεί όταν ένα Honda Civic εξετράπη της πορείας του μετά από προσπέραση. Όπως θα

Το smartphone της Lamborghini που φορτίζει σε 35 λεπτά (video)

Μέχρι τώρα ξέραμε ότι η Lamborghini κατασκευάζει αποκλειστικά τα διάσημα supercars της, ωστόσο πλέον αποτελεί είδηση ότι παρουσιάστηκε το πρώτο

Πόσους νεκρούς είχαμε στην Ελλάδα το Μάρτιο από τροχαία ατυχήματα;

Ας πούμε τα πράγματα με το όνομα τους. Ο ελληνικός λαός ξεκληρίζεται στους δρόμους. Όσο τραγικό και αν ακούγεται είναι