Breaking News

Λεωφορείο παραβίασε κόκκινο φανάρι και παρέσυρε ένα Audi A8 (video)

Λεωφορείο παραβίασε κόκκινο φανάρι και παρέσυρε ένα Audi A8 (video)

Παραβάσεις πίσω από το τιμόνι δεν κάνουν μόνο οδηγοί αυτοκινήτων και φορτηγών, αλλά και λεωφορείων, παρότι κρατούν στα χέρια τους τις ζωές πολιτών.

Η επικίνδυνη οδήγηση ενός αστικού λεωφορείου στην πόλη Καζάν της Ρωσίας είχε ως αποτέλεσμα την πρόκληση σοβαρού τροχαίου ατυχήματος.

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω video o οδηγός του λεωφορείου επιτάχυνε για να προλάβει το κόκκινο φανάρι με αποτέλεσμα να χτυπήσει με δύναμη την αριστερή πλευρά ενός μαύρου Audi Α8 που διέσχιζε κάθετα το δρόμο.

Ρόλο ίσως να έπαιξε και η ολισθηρότητα του δρόμου, καθώς τη μέρα εκείνη έβρεχε. Το Audi Α8 παρασύρθηκε για μερικά μέτρα από το λεωφορείο, ενώ ξήλωσε και μια ταμπέλα οδικής σήμανση. Ευτυχώς ένας πεζός που πλησίαζε κατάφερε έγκαιρα να απομακρυνθεί.

Το περιστατικό συνέβη τον περασμένο μήνα, ενώ καταγράφηκε από την ενσωματωμένη κάμερα ενός διερχόμενου αυτοκινήτου. Δευτερόλεπτα αργότερα να είχε συμβεί το ατύχημα θα μπορούσαν να είχαν χτυπήσει πεζοί που κινούνταν προς το συγκεκριμένο σημείο. Πληροφορίες για το αν υπήρξαν τραυματίες δεν έχουμε, αλλά ας ελπίσουμε ότι όλοι είναι καλά στην υγεία τους.


Tags assigned to this article:
AudiΑ8ΚαζάνλεωφορείοΡωσίας

Related Articles

Κόλαση η κυκλοφορία πολιτών στις πόλεις-52.000 παραβάσεις εντόπισε η Τροχαία

Εσύ πιστεύεις ότι κυκλοφορείς εύκολα και ανεμπόδιστα στην πόλη σου; Μήπως σε ενοχλούν τα σταθμευμένα αυτοκίνητα και οι μοτοσυκλέτες πάνω

Τι ισχύει από 4 Μαΐου για τις μετακινήσεις με αυτοκίνητο;

Από την ερχόμενη Δευτέρα, 4 Μαΐου 2020, ξεκινάει η σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων άσκοπων μετακινήσεων που είχαν επιβληθεί για

Ζημιά σχεδόν 25.000 ευρώ σε αυτοκίνητα από παιδιά

Τα συγκεκριμένα παιδιά τα χαρακτηρίζεις λίγο παραπάνω από άτακτα, καθώς δε χτύπησαν απλά με τη μπάλα τους το αυτοκίνητο του