Breaking News

Η Ford γιόρτασε το Χάλογουιν

Η Ford γιόρτασε το Χάλογουιν

Στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού τις προηγούμενες μέρες γιορτάστηκε το Χάλογουιν, ενώ η Ford διοργάνωσε τη δική της ξεχωριστή εκδήλωση.

Αυτό συνέβη στο πρώην Κεντρικό Σιδηροδρομικό Σταθμό του Μίσιγκαν που έχει περάσει στην ιδιοκτησία της μπλε οβάλ εταιρείας, η  οποία σκοπεύει να τον επαναφέρει στο αρχικό του μεγαλείο δημιουργώντας εκεί ένα Κέντρο Καινοτομίας.

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω φωτογραφικό υλικό η Ford είχε φροντίσει για την κατάλληλη διακόσμηση με τις κολοκύθες να είναι σήμα κατατεθέν του Χάλογουιν, ενώ προσκεκλημένοι ήταν 800 εργαζόμενοι της.

Υπήρχε επίσης ζωντανή μουσική, ενώ τα παιδιά τήρησαν το έθιμο του κεράσματος ή φάρσας. Παράλληλα διάφορα μοντέλα της Ford είχαν παραταχθεί στον εξωτερικό χώρο του Κεντρικού Σιδηροδρομικού Σταθμού, ώστε να μπορεί να τα θαυμάσει το κοινό.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς


Tags assigned to this article:
FordΜίσιγκανΧάλογουιν

Related Articles

Μόνο 600 νέα Ford Fiesta ST Performance θα κατασκευαστούν

Τη νέα έκδοση Performance του Ford Fiesta ST θα την ποθήσουν πολλοί, αλλά λίγοι θα την αποκτήσουν. Αυτό διότι το

Έτοιμο να μπει στις πίστες το νέο αγωνιστικό Nissan Z GT4

To νέο αγωνιστικών προδιαγραφών Z GT4 παρουσιάζει η Nissan στη φετινή Έκθεση Sema (Specialty Equipment Market Association) στο Λας Βέγκας. Σύμφωνα

Με off-road αναβολικά ανεβαίνουν στα βουνά τα νέα συλλεκτικά Jeep Wrangler Rubicon

Κάθε Jeep Wrangler είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την ασταμάτητη περιπέτεια σε off-road διαδρομές. Πριν από δυο δεκαετίες το Wrangler σκαρφάλωσε