Breaking News

Ποιος δώρισε 30 καινούργια περιπολικά στην αστυνομία;

Ποιος δώρισε 30 καινούργια περιπολικά στην αστυνομία;

Πλουσιότερος είναι πλέον ο μηχανοκίνητος στόλος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, έπειτα από μια σημαντική δωρεά της οικογένειας Λεμπιδάκη.

Υπενθυμίζουμε την υπόθεση του γνωστού επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη που είχε πέσει θύμα πολύμηνης απαγωγής στην πατρίδα του την Κρήτη, ενώ τελικά η Ελληνική Αστυνομία κατάφερνε μετά από 186 μέρες καθημερινών ερευνών να τον απελευθερώσει με απόλυτη ασφάλεια.

Σε ειδική εκδήλωση λοιπόν που πραγματοποιήθηκε στη Σχολή Αστυφυλάκων Ρεθύμνου έγινε η παράδοση 30  καινούργιων περιπολικών, τα οποία όπως μπορούμε να διακρίνουμε στις φωτογραφίες είναι Volkswagen Golf και Toyota Hilux.

Τα εν λόγω περιπολικά στόχο έχουν όχι απλώς να εκφράσουν το ευχαριστώ της οικογένειας Λεμπιδάκη, αλλά να συνδράμουν στην ενίσχυση της ασφάλειας των τοπικών κοινωνιών και να κάνουν πιο εύκολο και αποτελεσματικό το έργο των αστυνομικών.

Το «παρών» στη σχετική εκδήλωση παράδοσης των νέων περιπολικών έδωσαν η Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης, Υποστράτηγος Κωνσταντίνος Λαγουδάκης, ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ο εκπρόσωπος του βουλευτή Ρεθύμνου της Ν.Δ. Ιωάννη Κεφαλογιάννη, Ιωάννης Τρουλινός, η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου Μαρία Λιόνη, ως εκπρόσωπος του Δημάρχου Ρεθύμνης Γεώργιου Μαρινάκη, ο Αντιδήμαρχος Μίνωας Αλεφαντινός και ο επιχειρηματίας Μιχάλης Λεμπιδάκης, με μέλη της οικογένειας του.

Ο κ. Λεμπιδάκης δήλωσε: «Εκ μέρους όλης της οικογένειας μου, θέλω να ευχαριστήσω και πάλι θερμά την Ελληνική Αστυνομία για τη βοήθεια που μας πρόσφερε κατά τη διάρκεια της περσινής μας περιπέτειας και βέβαια για την ασφαλή της κατάληξη.

Πέρα από τον επαγγελματισμό, τη υπερπροσπάθεια, την αποτελεσματικότητα, όλοι οι δικοί μου, μου μιλάνε συνεχώς για το ανθρώπινο πρόσωπο των αστυνομικών που βρέθηκαν κοντά τους, που τους πρόσφεραν ψυχική συμπαράσταση, ελπίδα, διακριτική καθοδήγηση για να αντιμετωπίσουν με ψυχραιμία τις πρωτόγνωρες καταστάσεις που ζούσαν.

Η σημερινή δωρεά ανταποκρίνεται στην επιθυμία μας να γίνει πιο ασφαλής, να γίνει πιο άνετη και αποδοτική η δουλειά αυτών των ανθρώπων. Ελπίζουμε ακόμα να συντελέσει στην αύξηση του αισθήματος ασφάλειας των συμπολιτών μας.

Στρατηγέ μου, φίλοι αξιωματικοί, άντρες και γυναίκες της Αστυνομίας, είμαστε ευγνώμονες. Ευχόμαστε τα αυτοκίνητα και ο υπόλοιπος ειδικός εξοπλισμός που θα ακολουθήσει με βάση τις ανάγκες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, πραγματικά να διευκολύνουν το έργο σας. Ευχαριστώ».

Πριν ξεκινήσουν τις περιπολίες τους στα νέα οχήματα πραγματοποιήθηκε αγιασμός, στον οποίο χοροστάτησαν οι Μητροπολίτες Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου Ευγένιος και Λάμπης-Συβρίτου και Σφακίων Ειρηναίος.



Related Articles

Άσπρη έγινε η άσφαλτος από φορτηγό που μετέφερε γάλα και τράκαρε (video)

Από μαύρη έγινε λευκή η άσφαλτος σε αυτοκινητόδρομο που βρίσκεται στο Γκραντ Πρέρι του Τέξας, έπειτα από τη συντριβή ενός

Νίκαια: Νεκρός 22χρονος οδηγός μοτοσυκλέτας – Συγκρούστηκε με αυτοκίνητο

Με μια εξαιρετικά δυσάρεστη είδηση ξεκινάει η εβδομάδα, καθώς ακόμα ένας νέος άνθρωπος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα.

Η Mercedes μας υπενθυμίζει την Ημέρα της Μητέρας (video)

Επειδή ίσως να το έχετε ξεχάσει, η Mercedes σας υπενθυμίζει ότι τη δεύτερη Κυριακή κάθε Μαΐου γιορτάζεται η Ημέρα της