Breaking News

Αυτόνομο Tesla Model S χτύπησε και εγκατέλειψε ένα ρομπότ (video)

Αυτόνομο Tesla Model S χτύπησε και εγκατέλειψε ένα ρομπότ (video)

Ένα ιδιαίτερο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στη φετινή Έκθεση Ηλεκτρονικών Καταναλωτικών Αγαθών (CES 2019) στο Λας Βέγκας, καθώς εμπλέκεται ένα Tesla Model S και ένα ρομπότ.

Όπως θα δείτε λοιπόν και στο παρακάτω video που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας το Model S κινούνταν εντελώς αυτόνομα, ενώ εντός του υπήρχε ένας επιβάτης, ωστόσο οι αισθητήρες δεν κατάφεραν να εντοπίσουν ένα Promobot V.4 που βρισκόταν στην άκρη του δρόμου.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα το Model S να ρίξει κάτω το Promobot V.4  προκαλώντας του σοβαρούς «τραυματισμούς» στο σώμα, στο κεφάλι, στα χέρια και στην πλατφόρμα μετακίνησης του.

Για όσους δε γνωρίζουν, να πούμε ότι το Promobot V.4 είναι ένα αυτόνομο ρομπότ σχεδιασμένο για επαγγελματικούς σκοπούς, ικανό να αναγνωρίζει πρόσωπα, να απαντά σε ερωτήσεις και να κάνει πολλά ακόμα.

Μετά τη σύγκρουση το Model S συνέχισε κανονικά την πορεία του αφήνοντας το Promobot V.4 να σβήσει στην άσφαλτο. Μάλιστα στο Twitter η Promobot έκανε δημόσιο παράπονο στον ίδιο τον Έλον Μασκ, λέγοντας του ότι το Model S στην αυτόνομη λειτουργία του «σκότωσε» ένα Promobot V.4



Related Articles

Οδηγός εκσκαφέα καταστρέφει αυτοκίνητο έπειτα από καβγά (video)

Πρόσεχε με ποιον τα βάζεις θα μπορούσε να είναι ο τίτλος για το video που θα παρακολουθήστε παρακάτω. Ένα πραγματικά

Έκρυψε 3 κιλά ηρωίνη στο ταμπλό ενός Toyota Yaris

Για ακόμα μια φορά βλέπουμε τις εσοχές που υπάρχουν πίσω από καλύμματα στο εσωτερικό των αυτοκινήτων να γίνονται κρύπτες για

Ένα Nissan Qashqai καρφώθηκε πίσω από φορτηγό (video)

Κάποιο παθολογικό αίτιο ή αϋπνία ήταν προφανώς ο λόγος που το ασημί Nissan Qashqai έπεσε με ταχύτητα πίσω από ένα