Breaking News

Καψόνια στους νεοσύλλεκτους εκσκαφείς της Volvo (video)

Καψόνια στους νεοσύλλεκτους εκσκαφείς της Volvo (video)

Σκληρή στρατιωτική εκπαίδευση πέρασαν τα νέα εκσκαφτικά μηχανήματα της Volvo για τις ανάγκες της διαφημιστικής τους καμπάνιας.

Σε ρόλο αυστηρού λοχαγού ο Σουηδός ηθοποιός και πρώην αθλητής του καράτε Ντολφ Λούντγκρεν, ο οποίος φτάνει με ένα παλιό pickup μπροστά στα παρατεταμένα εκσκαφτικά μηχανήματα της Volvo.

Αμέσως αρχίζει τα καψόνια βάζοντας στο μάτι το μικρότερο εκσκαφέα, από τον οποίο ζητά να κάνει είκοσι κάμψεις. Η εκπαίδευση συνεχίζεται υπό τον ήχο του τραγουδιού “Pump Up The Jam” που κυκλοφόρησε το 1989.

Τα πλάνα που θα παρακολουθήσετε στο παρακάτω video είναι εντυπωσιακά, καθώς προβάλουν ανθρώπινες ασκήσεις γυμναστικής που εκτελούνται όμως από τα εκσκαφτικά μηχανήματα, ενώ τονίζεται ότι τίποτα από όσα θα δείτε δεν είναι τεχνητά επεξεργασμένο.

Ο στόχος της Volvo πάντως που ήταν να δείξει τις δυνατές υδραυλικές αντλίες και τους κινητήρες των εκσκαφτικών μηχανημάτων της επιτευχθεί και μάλιστα με αρκετή δόση χιούμορ.



Related Articles

To VW Amarok ρυμουλκεί τεράστια χριστουγεννιάτικη μπάλα

Δε γνωρίζουμε αν υπάρχει κάπου ένα τόσο μεγάλο δέντρο για να κρεμαστεί αυτή η τεράστια χριστουγεννιάτικη μπάλα, ξέρουμε όμως ότι

Το πιο γρήγορο περιπολικό Skoda Octavia

Όταν ακούμε στην Ελλάδα το όνομα της Skoda Octavia στο μυαλό μας κατευθείαν έρχονται τα ταξί και τα περιπολικά. Στην

Κοντράρονται στην ευθεία τα βαν Transit, Crafter και Sprinter (video)

Μέχρι τώρα είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε κόντρες ανάμεσα σε πανίσχυρα και πανάκριβα supercars, αλλά και αναμετρήσεις συμβατικότερων μοντέλων στις κορυφαίες