Breaking News

Διαρρήκτες αυτοκινήτων συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω

Διαρρήκτες αυτοκινήτων συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω

Ίσως να έχει συμβεί και σε εσάς να βρείτε το παράθυρο του αυτοκινήτου σας σπασμένο και από μέσα να λείπουν προσωπικά σας είδη και έγγραφα.

Ο ιδιοκτήτης ενός σταθμευμένου αυτοκινήτου στην περιοχή της Γλυφάδας στάθηκε πιο τυχερός, καθώς την ώρα που οι διαρρήκτες παραβίασαν το  όχημα του έγιναν αντιληπτοί και συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Χειροπέδες περάστηκαν σε έναν 47χρονο αλλοδαπό και σε έναν 53χρονο ημεδαπό. Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία οι δυο άντρες από τον περασμένο Σεπτέμβριο είχαν διαπράξει διαρρήξεις σε σταθμευμένα αυτοκίνητα της συγκεκριμένης περιοχής χρησιμοποιώντας εργαλείο θραύσης κρυστάλλων, ενώ μέχρι τώρα έχουν εξιχνιαστεί οχτώ σχετικές υποθέσεις.

Από τα αυτοκίνητα έκλεβαν χρηματικά ποσά, έγγραφα, προσωπικά αντικείμενα και άλλα τιμαλφή. Στην κατοχή τους, καθώς και από την έρευνα στο όχημα που χρησιμοποιούσαν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εργαλείο θραύσης κρυστάλλων, διαρρηκτικά εργαλεία, ζευγάρια γάντια και ένα κλεμμένο διαβατήριο. Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε στον Ανακριτή.



Related Articles

Tράκαρε, προσπάθησε να την κοπανήσει και στο τέλος έδειξε ψεύτικο σήμα αστυνομικού και όπλο! (video)

Είναι γνωστό ότι εκεί έξω κυκλοφορούν πολλοί επικίνδυνοι οδηγοί, με τους οποίους εύχεσαι να μη συναντηθούν ποτέ οι δρόμοι σας.

«Μέθυσε» η άσφαλτος από 10.000 μπουκάλια μπύρας

Το καλοκαίρι αναμφισβήτητα τραβιέται ένα παγωμένο ποτήρι μπύρα, ενώ αν αυτή στιγμή νιώθετε τη συγκεκριμένη ανάγκη τότε μην κοιτάξετε την

Θήκες κινητών τηλεφώνων από τρακαρισμένα αυτοκίνητα (video)

Ένας από τους βασικότερους παράγοντες των τροχαίων ατυχημάτων είναι η χρήση του κινητού τηλεφώνου κατά τη διάρκεια της οδήγησης. Η