Breaking News

Ελαφριά σύγκρουση αυτοκινήτου με τρένο (video)

Ελαφριά σύγκρουση αυτοκινήτου με τρένο (video)

Τη ζωή του κορόνα γράμματα έπαιξε ο οδηγός ενός Holden Commodore (το γνωστό σε εμάς Opel Insignia), καθώς διέσχισε διάβαση τρένου την ώρα που η αμαξοστοιχία πλησίαζε σε αυτή.

Ο επιπόλαιος οδηγός, όπως θα δείτε και στο παρακάτω video, αγνόησε το κουδούνι, τις κλειστές ράμπες και τη φωτεινή σήμανση που προειδοποιούσε για την έλευση του τρένου. Το αποτέλεσμα ήταν να περάσει σχεδόν ξυστά μπροστά από το τρένο, το οποίο χτύπησε ελάχιστα το Commodore στο πίσω τμήμα του.

Η σύγκρουση ωστόσο ήταν ελαφριά και έτσι το Commodore δεν παρασύρθηκε πάνω στις ράγες, κάτι που θα είχε τραγικές συνέπειες για τους επιβάτες του. Παρά την απερισκεψία του ο οδηγός θα πρέπει να θεωρεί τον εαυτό του εξαιρετικά τυχερό.

Το εν λόγω περιστατικό καταγράφηκε από ενσωματωμένη κάμερα στο τρένο, ενώ συνέβη στο δυτικό Όκλαντ και οι Αρχές τώρα αναζητούν τον οδηγό του Commodore. Παράλληλα αναζητείται και ο οδηγός ενός κόκκινου sedan, ο οποίος πέρασε και αυτός δευτερόλεπτα νωρίτερα τη διάβαση του τρένου.



Related Articles

Περιπολικά τράκαραν μεταξύ τους και έπειτα έπεσε πάνω τους ένα φορτηγό (video)

Σημείο καρμανιόλα αποδείχτηκε ένα συγκεκριμένο τμήμα του δρόμου εξαιτίας της πυκνής ομίχλης και της χιονόπτωσης. Αρχικά στο εν λόγω σημείο,

Περιπολικό άρχισε να χτυπά ανεξέλεγκτα ένα Honda Accord (video)

Σοβαρά ερωτήματα για τη ψυχική κατάσταση του αστυνομικού που οδηγούσε το εν λόγω περιπολικό εγείρει το παρακάτω video. Όπως θα

Αθλητικά παπούτσια από την Land Rover

Η σχεδιαστική υπογραφή της Land Rover πλέον δε μπαίνει μόνο στα σκληροτράχηλα και συνάμα πολυτελή της SUV, αλλά και στο