Breaking News

Δείτε πως δίνονταν η οδική βοήθεια της DAF το 1972 (video)

Δείτε πως δίνονταν η οδική βοήθεια της DAF το 1972 (video)

Σε έναν επαγγελματία οδηγό φορτηγού μπορούν αν συμβούν στο δρόμο πολλά στα αρκετά συχνά και μεγάλα ταξίδια που κάνει, επομένως χρειάζεται ένα συνεργάτη που θα μπορεί να τον βοηθήσει αν παραστεί ανάγκη.

Το ρόλο αυτό αναλαμβάνει η DAF, η οποία μέσω του ευρωπαϊκού τηλεφωνικού της κέντρου φροντίζει για την τεχνική υποστήριξη των φορτηγών της. Αρκεί μια κλήση στον αριθμό +31 40 214 3000 και αμέσως θα φτάσει βοήθεια στον οδηγό φορτηγού που μπορεί να είχε κάποιο ατύχημα, να τον έπιασε λάστιχο, να έχει μηχανική βλάβη ή να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα με το τρέιλερ του.

Το εν λόγω τηλεφωνικό κέντρο της DAF λειτουργεί, όπως θα δείτε και στο παρακάτω video, από το 1972 ενώ στην άλλη γραμμή απαντάει ένας εκπρόσωπος της όλο το 24ωρο, 7 μέρες την εβδομάδα, 365 μέρες το χρόνο.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η εξυπηρέτηση των οδηγών γίνεται από εκπροσώπους 10 διαφορετικών γλωσσών, ενώ η βοήθεια φτάνει γρήγορα και αποτελεσματικά χάρη στο δίκτυο 1.100 τεχνικών αντιπροσώπων της DAF που εγγυάται ότι το φορτηγό θα μπορέσει να συνεχίσει τη διαδρομή του το συντομότερο δυνατό.

Επίσης ενημερώνεται η εταιρεία που ανήκει το φορτηγό για την πρόοδο των εργασιών, ενώ οι εξειδικευμένοι τεχνικοί συνήθως επισκευάζουν το φορτηγό επί τόπου.

 


Related Articles

Το κατάμαυρο Ford Ranger

Στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου του Σάο Πάολο η Ford παρουσίασε δυο πρωτότυπες εκδόσεις του Ranger. Σχετικά με το Ranger Storm

Ξεχάστε τα ντουμάνια από εξατμίσεις φορτηγών-Ήρθε το νέο ηλεκτρικό Volkswagen e-Crafter

Μια από τις σημαντικότερες αιτίες για την ατμοσφαιρική ρύπανση στα μεγάλα αστικά κέντρα είναι τα φορτηγά. Ειδικά στην Ελλάδα ο

O Πάπας Φραγκίσκος ευλόγησε πυροσβεστικό όχημα

Την ευλογία του ο Πάπας Φραγκίσκος δε τη δίνει μόνο στους πιστούς, αλλά και σε οχήματα, ειδικά όταν αυτά εργάζονται στην