Breaking News

To Iveco Daily 4×4 μεταφέρει τα πάντα και παντού

To Iveco Daily 4×4 μεταφέρει τα πάντα και παντού

Επειδή δεν πραγματοποιούνται όλες οι μεταφορές και οι εργασίες πάνω στην άσφαλτο, αλλά και σε πιο δύσβατα εδάφη η Iveco δημιούργησε και τετρακίνητη έκδοση για το Daily.

Το ντεμπούτο του νέου Daily 4×4 πραγματοποιείται στον εξωτερικό χώρο της Iveco στο 67ο Σαλόνι Επαγγελματικών οχημάτων στο Ανόβερο. Σύμφωνα με την Iveco το νέο Daily 4×4 έχει ωφέλιμο φορτίο έως 4.300 κιλά, το μήκος του αμαξώματος του μπορεί να φτάσει μέχρι τα 5 μέτρα, ενώ τροφοδοτείται από κινητήρα 3.0 λίτρων ο οποίος αποδίδει 180 ίππους, πληροί τις προδιαγραφές ρύπων Euro VI και συνδυάζεται με αυτόματο Hi-Matic κιβώτιο 8 σχέσεων.

Φυσικά το  Iveco Daily 4×4 εξοπλίζεται με ΑΒS και σύστημα ελέγχου ευστάθειας ESP. Πλέον το Daily προφέρεται ως δικίνητο, τετρακίνητο με καρότσα και με κλειστή καμπίνα στις GVW εκδόσεις των 3.5, 5.5 και 7.0 τόνων. Ο όγκος φορτίου κυμαίνεται από 9 έως 18 κυβικά μέτρα για τα τετρακίνητα Daily με έναν πίσω άξονα και από 16 έως 18 κυβικά μέτρα για τα τετρακίνητα με διπλό πίσω άξονα.

Η Iveco κατασκευάζει εξ ολοκλήρου μόνη της τα τετρακίνητα Daily κάτι που μειώνει το χρόνο παράδοσης τους και εξυπηρετεί την πλήρη εγγύηση του οχήματος.

 


Tags assigned to this article:
Daily 4x4Ivecoτετρακίνητο

Related Articles

Το φορτηγό που θα μειώσει τα τροχαία ατυχήματα στις πόλεις

Τα συχνότερα θύματα των φορτηγών που κινούνται εντός των αστικών κέντρων είναι οι πεζοί και οι ποδηλατιστές. Αυτό δυστυχώς συμβαίνει

Μαύρο «πέπλο» σκέπασε το Volkswagen Amarok

Αναμφισβήτητα ένα από τα πιο διαχρονικά και safe χρώματα για κάθε εμφάνιση είναι το μαύρο, κάτι που γνωρίζει η Volkswagen.

Δείτε ιστορικά πυροσβεστικά οχήματα της DAF (video)

Τη στολή του πυροσβεστικού σώματος έχουν φορέσει πολλές φορές στο πέρασμα των χρόνων τα φορτηγά της DAF. Η ολλανδική εταιρεία