Breaking News

Σε ποια φορτηγά είναι στάνταρ η κάμερα οπισθοπορείας;

Σε ποια φορτηγά είναι στάνταρ η κάμερα οπισθοπορείας;

Όταν ακόμα και μικρά αυτοκίνητα πόλης διαθέτουν κάμερα οπισθοπορείας τότε μάλλον είναι επιβεβλημένο να τοποθετείται και στα φορτηγά.

Αυτή τη σκέψη έκανε προφανώς η Hino, η οποία ανακοίνωσε ότι από τα μέσα της επόμενης χρονιάς κάθε φορτηγό της που θα πωλείται στην αγορά της Αυστραλίας θα έχει στο στάνταρ εξοπλισμό του κάμερα οπισθοπορείας.

Η ιαπωνική κατασκευάστρια φορτηγών και λεωφορείων μάλιστα είναι η πρώτη στη χώρα των καγκουρό που θα προσφέρει στο βασικό εξοπλισμό την κάμερα οπισθοπορείας.

Το πρώτο Hino στην τοπική αγορά με στάνταρ την κάμερα οπισθοπορείας ήταν το Hino 300 Series του 2016, ακολούθησε το 500 Series Wide Cab το 2017, ενώ έπεται το 500 Series Standard Cab.

Σύμφωνα με τη Hino την ασφάλεια στα οχήματα της ενισχύουν επίσης τα μεγάλα παρμπρίζ που προσφέρουν ορατότητα, οι ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι και θερμαινόμενοι εξωτερικοί καθρέπτες, αλλά και οι κυρτοί καθρέπτες.



Related Articles

Άνοδος στις πωλήσεις φορτηγών και πτώση στα λεωφορεία το Νοέμβριο

Με βάση τα επίσημα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ και του ΣΕΑΑ το Νοέμβριο του 2018 στην Ελλάδα πουλήθηκαν 655 καινούργια φορτηγά

Παράταση στην απόσυρση λόγω κορωνοϊού

Πέρα από την παράταση των αδειών οδήγησης και πιστοποιητικών επαγγελματικής ικανότητας το Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών ανακοίνωσε επίσης ότι παρατείνονται

Στο χείλος του γκρεμού κρεμάστηκε νταλίκα που μετέφερε αυτοκίνητα

Στο τσακ αποφεύχθηκε τραγωδία με μια νταλίκα Volvo, η οποία ήταν φορτωμένη με συνολικά έξι αυτοκίνητα, όταν ο οδηγός της