Breaking News

Τίποτα δε λείπει από την ανανεωμένη Mercedes V-Class (video)

Τίποτα δε λείπει από την ανανεωμένη Mercedes V-Class (video)

Ανανεωμένη σε εμφάνιση και με πλουσιότερο εξοπλισμό μας ξανασυστήνεται η Mercedes V-Class.

To ΜPV της γερμανικής εταιρείας απέκτησε επανασχεδιασμένο εμπρός προφυλακτήρα με διαφορετικές εισαγωγές αέρα, νέα χρωμιωμένη γρίλια μάσκας και καινούργιες ζάντες 18 και 19 ιντσών. Στην παλέτα της προστέθηκαν νέα γκρι και κόκκινη μεταλλική απόχρωση.

Το σκηνικό στο εσωτερικό της ανανεωμένης V-Class άλλαξε ελάχιστα με την τοποθέτηση νέων αεραγωγών σε σχήμα τουρμπίνας, ενώ προσφέρεται με νέες δερμάτινες ταπετσαρίες.

Η ανανεωμένη V300d τροφοδοτείται από τετρακύλινδρο πετρελαιοκινητήρα απόδοσης 239 ίππων και 500 Nm ροπής (+30 Νm στη διαδικασία επιτάχυνσης), ενώ οι επιδόσεις της αναφέρουν επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα εντός 7,9 δευτ. και τελική ταχύτητα 221 χλμ./ώρα. Συνεργάζεται με αυτόματο κιβώτιο  9G-TRONIC, το οποίο συμβάλει στην επίτευξη χαμηλότερης κατανάλωσης καυσίμου.

Ως τέκνο της Mercedes η ανανεωμένη V-Class δίνει έμφαση στην ασφάλεια με σύστημα υποβοήθησης στους ανέμους, αυτόματη λειτουργία προβολέων και αυτόματη πέδηση έκτακτης ανάγκης.

Για τους εκδρομικούς τύπους προτείνονται οι εκδόσεις Marco Polo και Marco Polo Horizon της ανανεωμένης V-Class, καθώς διαθέτουν, μεταξύ άλλων, κρεβάτι στην επεκτεινόμενη οροφή, ψυγείο, κουζίνα, νιπτήρα και πτυσσόμενο τραπεζάκι.


Tags assigned to this article:
MercedesV-ClassανανέωσηΜPV

Related Articles

Δείτε το βαν που μεταφέρει αστροναύτες (video)

Η Airstream δεν είναι απλά μια αμερικάνικη εταιρεία που κατασκευάζει τροχόσπιτα, καθώς είναι διάσημη, όχι μόνο για το χαρακτηριστικό της

Τα φορτηγά που μεταφέρουν τα εμβόλια για τον κορωνοϊό

Όλη η ανθρωπότητα έχει εναποθέσει πλέον τις ελπίδες της στα εμβόλια για βγούμε επιτέλους από την πανδημία του Covid-19. To

Το λεωφορείο που μετέφερε τις πιο όμορφες Γαλλίδες

Τον οδηγό του συγκεκριμένου λεωφορείου Setra S 516 HDH σίγουρα θα τον ζήλεψαν πολλοί άντρες, καθώς μετέφερε τις 30 καλλονές