Breaking News

Το νέο Toyota Yaris με καρότσα πραγματικά δεν υπάρχει

Το νέο Toyota Yaris με καρότσα πραγματικά δεν υπάρχει

Αυτό και αν είναι έκπληξη, καθώς κανείς δεν περίμενε ότι η Toyota θα δημιουργήσει το Yaris με pickup αμάξωμα.

Να που συνέβη όμως και το επονομαζόμενο νέο Yaris Adventure, σύμφωνα με την ιαπωνική εταιρεία, θα κάνει πρεμιέρα στο επερχόμενο Σαλόνι της Νέας Υόρκης. Όπως μπορείτε να δείτε στη μοναδική φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα το νέο Yaris Adventure διαθέτει αιχμηρότερο σχεδιαστικά εμπρός τμήμα, αυτόματους Led προβολείς με ενσωματωμένα φώτα ημέρας, άγκιστρα ρυμούλκησης, μαύρα πλαστικά προστατευτικά στα φτερά και στον προφυλακτήρα, ράγες οροφής με Led φώτα και φυσικά καρότσα, η οποία έχει μήκος 132,08 εκατοστά και ωφέλιμο φορτίο 134,7 κιλά.

Σημειώστε ακόμα ότι το μήκος του νέου Yaris Adventure δεν υπερβαίνει τα 4.251 χλστ., επομένως δεν χάνει τον αστικό του χαρακτήρα, παρότι μπορεί να δραπετεύει και μάλιστα φορτωμένο από την πόλη, χάρη στη απόσταση των 19,3 εκατοστών από το έδαφος και το νέο σύστημα τετρακίνησης. Η ανάρτηση του αποτελείται από διπλά ψαλίδια μπροστά και πολλαπλών συνδέσμων πίσω.

Στο εσωτερικό τώρα του νέου Yaris Adventure υπάρχουν δυο μόνο καθίσματα και αποθηκευτικό χώρος πίσω από αυτά, οθόνη 7 ιντσών, μια θύρα USB και ασύρματη σύνδεση μέσω Bluetooth.

Τροφοδοτείται από τον τετρακύλινδρο κινητήρα βενζίνης των 1.5 λίτρων απόδοσης 103 ίππων, ο οποίος συνεργάζεται με αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων. Λόγω των εκτεταμένων και εξαντλητικών δοκιμών που πραγματοποιήθηκαν στην εξέλιξη του νέου Yaris Adventure η Toyota αποφάσισε να μην το προσφέρει με εγγύηση, καθώς είναι απίθανο να πάθει κάποια βλάβη. Ωστόσο θα διαθέτει οδική βοήθεια, καθώς σίγουρα θα κολλήσει μόλις απομακρυνθεί από την άσφαλτο.

Ναι σωστά καταλάβατε, το Yaris Adventure ήταν απλά μια πρωταπριλιάτικη φάρσα της Toyota…


Tags assigned to this article:
pickupToyotaYaris Adventureκαρότσα

Related Articles

Ποιο είναι το off-road όχημα της χρονιάς;

Το θηρίο της Daimler, το Unimog, που δεν διστάζει σε κανένα έδαφος ανακηρύχτηκε το απόλυτο off-road όχημα της χρονιάς. Την

Το Toyota Tundra που κινείται με υδρογόνο και φτιάχνει πίτσα

Μια έκπληξη περίμενε τους επισκέπτες της φετινής Έκθεσης τροποποιημένων οχημάτων SEMA, καθώς η Toyota παρουσίασε εκεί ένα αρκετά ξεχωριστό Tundra.

Σε ποια χώρα φτάνουν τα υδρογονοκίνητα λεωφορεία;

Ακόμα ένα βήμα πραγματοποίησε η Toyota για τη διεύρυνση της υδρογονοκίνησης, στην οποία έχει αποφασίσει να πρωτοστατεί. Η ιαπωνική εταιρεία