Breaking News

Δείτε με λεπτομέρειες το νέο Scania G 450 XT (video)

Δείτε με λεπτομέρειες το νέο Scania G 450 XT (video)

Μέσα από το παρακάτω video μπορείτε να απολαύσετε μια ξενάγηση στο νέο G 450 XT, την οποία μάλιστα κάνει ο ίδιος ο διευθυντής προϊόντων της Scania  Mats Waldekrantz, στο Σαλόνι Επαγγελματικών Οχημάτων στο Ανόβερο.

Tο συγκεκριμένο G 450 XT που θα δείτε είναι γερμανικών προδιαγραφών, είναι ανατρεπόμενο, διαθέτει προστατευτικά για τα εμπρός φωτιστικά σώματα, σκαλοπάτι για την είσοδο του οδηγού, συρματόσχοινο στο εμπρός τμήμα για τη ρυμούλκηση έως 40 τόνων και εμπρός ανθεκτικό προφυλακτήρα 4 χλστ.

Παράλληλα ο Waldekrantz αναφέρει ότι η ανάρτηση του νέου G 450 XT κάνει την οδήγηση του άνετη ακόμα και αν δε φοράει ελαστικά ασφάλτου. To ανατρεπόμενο Meiller 3 τρέιλερ του είναι τριών αξόνων φτιαγμένο για την αγορά της Γερμανίας. Το συνολικό βάρος αγγίζει τα 13.870 κιλά. Στο εσωτερικό του χάρη στο πακέτο XT προσφέρει διαφορετικά καθίσματα, έξτρα αποθηκευτικούς χώρους και ψυγείο.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς



Related Articles

Το Suzuki Jimny ήταν το πρώτο μικρό τετρακίνητο μοντέλο (video)

Πρόσφατα η Suzuki μας παρουσίασε το νέο Jimny, ωστόσο σήμερα δε θα ασχοληθούμε όχι με την τελευταία γενιά του μικρού

Ταχύτερο στην πίστα το Hyundai i30 N ή το Peugeot 308 GTi; (video)

Αυτή την αναμέτρηση σίγουρα την περίμεναν πολλοί και όλοι «καίγονται» να μάθουν το αποτέλεσμα της. Κυρίες και κύριοι υποδεχτείτε στο

Μοναδική αντιπροσωπεία αυτοκινήτων φτιαγμένη μόνο από χιόνι!

Με ισοθερμικά, κασκόλ, χοντρά μπουφάν και σκούφο πρέπει να επισκεφτεί κανείς τη συγκεκριμένη αντιπροσωπεία της Polestar, αλλιώς κινδυνεύει να παγώσει.