Breaking News

Δείτε ένα Toyota RAV4 να πέφτει σε μια σταματημένη BMW X3 (video)

Δείτε ένα Toyota RAV4 να πέφτει σε μια σταματημένη BMW X3 (video)

Βλέποντας το παρακάτω video δυο πράγματα πρέπει να σας μείνουν στο μυαλό. Πρώτον, ποτέ δε σταματάμε το όχημα μας σε σκοτεινό δρόμο χωρείς να έχουμε ενεργοποιημένα τα αλάρμ και αναμμένα τα φώτα.

Δεύτερον, πάντα όταν οδηγούμε πρέπει να έχουμε την προσοχή μας αποκλειστικά στραμμένη στο δρόμο και να κοιτάζουμε μακριά. Τον πρώτο κανόνα δεν ακολούθησε ο οδηγός μιας BMW X3 και το δεύτερο αμέλησε ο οδηγός ενός Toyota RAV4. Το αποτέλεσμα ήταν το RAV4 να πέσει με φόρα πίσω από την ακινητοποιημένη X3, ενώ παραλίγο να ντελαπάρει.

Ευτυχώς εκείνη τη στιγμή δεν περνούσε άλλο όχημα από το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας όπου κατέληξε ακινητοποιημένο το RAV4. To εν λόγω περιστατικό σημειώθηκε στο Τορόντο, ενώ δεν γίνεται αναφορά για τραυματισμούς των επιβατών στο RAV4 και την X3.


Tags assigned to this article:
BMWRAV4ToyotaX3

Related Articles

Μακελειό έγινε στους ελληνικούς δρόμους και το Φεβρουάριο

Δυστυχώς η λέξη μακελειό είναι αυτή που ταιριάζει για ακόμα μια φορά όταν περιγράφουμε την τραγική κατάσταση των ελληνικών δρόμων.

Η Volvo σταματάει τη χρήση πλαστικών αντικειμένων

Τη φιλικότητα της προς το περιβάλλον η Volvo δε τη δείχνει μόνο μέσα από τα υβριδικά και ηλεκτροκίνητα μοντέλα της.

Δείτε το ελαστικό που φουσκώνει μόνο του

Επανάσταση στα ελαστικά κάνει η Continental, καθώς παρουσίασε μια καινοτόμα ιδέα. Ο λόγος για το νέο της ελαστικό C.A.R.E. σε