Breaking News

Η Audi ξεκίνησε την παραγωγή του πρώτου ηλεκτροκίνητου SUV

Η Audi ξεκίνησε την παραγωγή του πρώτου ηλεκτροκίνητου SUV

Ακόμα μια απόδειξη ότι το μέλλον της αυτοκίνησης είναι η ηλεκτροκίνηση αποτελεί το γεγονός ότι η Audi ξεκίνησε την παραγωγή του πρώτου αμιγώς ηλεκτροκίνητου SUV της.

Ο λόγος για το επερχόμενο e-tron, το οποίο κατασκευάζεται πλέον στο εργοστάσιο της Audi που βρίσκεται στις Βρυξέλλες. Η Audi προχώρησε στον εκσυγχρονισμό του εν λόγω εργοστασίου, ώστε να μπορεί να υποδεχτεί το νέο e-tron. Μάλιστα οι εργαζόμενοι εκπαιδεύτηκαν για πάνω από 200.000 ώρες ώστε να είναι προετοιμασμένοι για την έναρξη παραγωγής του νέου e-tron. Παράλληλα χάρη στην χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας το συγκεκριμένο εργοστάσιο μειώνει τους ρύπους του κατά τη διαδικασία της παραγωγής.

Το πρώτο e-tron που κύλισε αθόρυβα (λόγω της ηλεκτροκίνητης φύσης του) από τη γραμμή παραγωγής είναι βαμμένο με την κόκκινη απόχρωση ονόματι “Catalunya Red”. Άλλωστε πλησιάζει και η παγκόσμια πρεμιέρα του, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Σαν Φρανσίσκο στις 17 Σεπτεμβρίου.

Η γερμανική εταιρεία με σήμα τους τέσσερις ενωμένους κύκλους αναφέρει ότι το νέο e-tron μπορεί να φορτίσει εντός 30 λεπτών από ταχυφορτιστή 150 kW. Με την ευκαιρία να υπενθυμίσουμε ότι το νέο e-tron είναι το πρώτο μοντέλο παραγωγής που θα προσφέρεται προαιρετικά με πλευρικές κάμερες αντί για εξωτερικούς καθρέπτες, ενώ περισσότερες σχετικές πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.



Related Articles

Ποδήλατο της BMW αξίας 5.500 ευρώ

Πέρα από αυτοκίνητα η BMW κατασκευάζει και μοτοσυκλέτες, ενώ την υπογραφή της βάζει και σε ένα ξεχωριστό ποδήλατο. Η premium

Το Volkswagen up! R-Line έχει άγριο παρουσιαστικό

Η σπορ έκδοση της Volkswagen ονόματι R-Line μας είναι γνωστή, ενώ μαθαίνουμε ότι πλέον θα προσφέρεται και στο μικρότερο μοντέλο

Το κινητό τηλέφωνο της Land Rover για σκληρή χρήση

Αν είστε λάτρης της περιπέτειας και των off-road εξορμήσεων τότε σίγουρα είστε και οπαδός των SUV της Land Rover, αλλά