Breaking News

H Mercedes X-Class των 150.000 ευρώ

H Mercedes X-Class των 150.000 ευρώ

Με τη X-Classs η Mercedes εγκαινίασε μια νέα κατηγορία, αυτή των premium pickup.

Ωστόσο υπάρχουν πάντα περιθώρια για περισσότερη πολυτέλεια και εξατομίκευση. Αυτό αποδεικνύει η Carlex Design, η οποία τροποποίησε σημαντικά μια X-Class δημιουργώντας την έκδοση Yachting, αντλώντας έμπνευση από τα υπερπολυτελή μοντέλα Maybach της γερμανικής εταιρίας.

Όπως βλέπετε και στις σχετικές φωτογραφίες η εν λόγω X-Class είναι φανερά επηρεασμένη από τη Maybach S650 Coupe στην εμπρός γρίλια της μάσκας και στους τροχούς. Παράλληλα διαθέτει και άφθονα ένθετα από ανθρακόνημα, τα οποία εντοπίζονται στη βάση του εμπρός προφυλακτήρα, στους θόλους των τροχών, στα καλύμματα των πλευρικών καθρεπτών, ενώ το εμπρός καπό, η οροφή και οι μπάρες της καρότσας έχουν διαφορετική απόχρωση.

Η καρότσα τώρα μοιάζει να έχει κάλυμμα από ξύλο. Το λογότυπο Yachting αποτυπώνεται στη βάση του εμπρός προφυλακτήρα και χαμηλά στις πόρτες.

Στο εσωτερικό αντικρίζουμε λευκές δερμάτινες ταπετσαρίες στα Recaro καθίσματα και στα πάνελ των θυρών, ενώ άφθονες είναι και οι ξύλινες επενδύσεις. Τα λογότυπα στα προσκέφαλα έχουν χαραχτεί με λέιζερ.

Για όλους τους παραπάνω λόγους η τιμή της X-Class Yachting Edition σκαρφαλώνει στα 105.000 ευρώ.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς



Related Articles

Έρχεται η πρώτη υβριδική McLaren

Ένα νέο supercar ετοιμάζει η McLaren, το οποίο βλέπουμε για μέσα από τις δυο επίσημες φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν, αν και

Πώς σταματούν τους κλεφτές τα θωρακισμένα φορτηγά της Mercedes;

Υψηλή ασφάλεια στις μεταφορές πολύτιμων ειδών εγγυώνται τα θωρακισμένα φορτηγά της Mercedes στους δρόμους της Βραζιλίας. Για το λόγο αυτό

Δείτε πως κατασκευάζεται ένα φορτηγό της DAF (video)

Στη μακρινή Αυστραλία η DAF με την υποστήριξη της Paccar κατασκευάζει πλέον στις τοπικές της εγκαταστάσεις τα θηριώδη φορτηγά της.