Breaking News

Ποιο είναι το νέο ρεκόρ παραγωγής του Fiat 500; (video)

Ποιο είναι το νέο ρεκόρ παραγωγής του Fiat 500; (video)

Δέκα χρόνια έχουν περάσει από το 2007 όταν το Fiat 500 αναγεννήθηκε και συνέχισε να «γράφει» το επόμενο κεφάλαιο στην επιτυχημένη  ιστορία του.

Το θρυλικό αστικό ιταλικό μοντέλο πέτυχε ένα νέο ρεκόρ, καθώς οι πωλήσεις του έφτασαν τις 2 εκατομμύρια μονάδες. Το Fiat 500 με αριθμό παραγωγής 2 εκατομμύρια πωλήθηκε στη Γερμανία. Αξίζει να αναφέρουμε στο σημείο αυτό ότι από το 2007 μέχρι σήμερα στους δρόμους της Γερμανίας έχουν κυκλοφορήσει 200.000 Fiat 500.

Η ιδιοκτήτρια του ξεχωριστού αυτού Fiat 500 ονομάζεται Μέλανι και είναι δασκάλα σε νηπιαγωγείο. Πλέον πηγαίνει στην εργασία της ένα κομψότατο Fiat 500, το οποίο επέλεξε στην έκδοση S, ενώ  εξοπλίζεται με το σύστημα πολυμέσων UconnectTM, με οθόνη αφής 7 ιντσών και προσφέρει συνδεσιμότητα μέσω Apple CarPlay και Android Auto.

Διαθέτει επίσης προφυλακτήρες σπορ σχεδίασης, πλευρικά μαρσπιέ, προβολείς ομίχλης, χειρολαβές και καλύμματα πλευρικών καθρεπτών με φινίρισμα σατινέ γραφίτη και μαύρες ματ ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, ενώ είναι βαμμένο με την κόκκινη απόχρωση “Passione Red”  Κάτω από το καπό του βρίσκεται ο βενζινοκινητήρας 0.9 TwinAir των 105 ίππων.

Στο παρακάτω video το εν λόγω 500S με τον αριθμό ορόσημο παραγωγής θα σας «διηγηθεί» την ιστορία του από τη στιγμή που κατασκευάστηκε στο εργοστάσιο μέχρι που έφτασε στην αντιπροσωπεία της Fiat στη Γερμανίας.


Tags assigned to this article:
500Fiat

Related Articles

Το Honda Odyssey σταματά τους παιδικούς καβγάδες (video)

Εάν είστε γονιός σίγουρα θα έχει έρθει η στιγμή που έχετε αγανακτήσει με τα παιδιά που τσακώνονται στα πίσω καθίσματα.

Μπρα ντε φερ ανάμεσα σε Audi SQ7 και Jeep Grand Cherokee (video)

Ένα σύγχρονο Audi SQ7 και ένα παλιό Jeep Grand Cherokee γύριζαν την «πλάτη» το ένα στο άλλο, καθώς το μόνο

H Hyundai χάρισε αυτοκίνητο σε δωδεκαμελή οικογένεια

Το κοινωνικό της πρόσωπο έδειξε η Hyundai Αμερικής, καθώς αποφάσισε να δωρίσει στην οικογένεια Beauchene ένα ολοκαίνουργιο Palisade. Μάλιστα η