Breaking News

Ποδήλατο της Harley-Davidson αξίας 3.600 ευρώ

Ποδήλατο της Harley-Davidson αξίας 3.600 ευρώ

Όταν ακούτε το όνομα Harley-Davidson σίγουρα στο μυαλό σας έρχονται επιβλητικές μεγάλες μοτοσικλέτες και αναβατές με δερμάτινα μπουφάν.

Ωστόσο η Harley-Davidson δεν κατασκευάζει μόνο τις εντυπωσιακές αυτές δίτροχες «κυρίες». Βάζει επίσης την υπογραφή της σε τρακτέρ, σκούτερ, ενώ πριν από πολλά χρόνια υπήρχαν και ποδήλατα της Harley-Davidson. Η είδηση ωστόσο βρίσκεται στο γεγονός ότι θα επανακυκλοφορήσει ένα ποδήλατο της.

Αυτό θα συμβεί με τη συνεργασία του μουσείου της Harley-Davidson που βρίσκεται στο Μιλγουόκι και του μουσείου ποδηλάτων στο Σικάγο. Στόχος τους είναι λοιπόν να κατασκευάσουν ξανά το ποδήλατο Model 7-17 Standard που λάνσαρε η Harley-Davidson το μακρινό 1917.

Το σύγχρονο μοντέλο θα διαθέτει μεγαλύτερο σκελετό, ώστε να εξυπηρετεί τους ψηλότερους ποδηλάτες. Μόλις δέκα τέτοια ποδήλατα θα κατασκευαστούν, ενώ θα ζωγραφιστούν στο χέρι με πράσινο χρώμα από έναν καλλιτέχνη.  Όσο για την τιμή του, θα φτάνει τα 3.600 ευρώ…

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς



Related Articles

Αυτό το Peugeot 205 GTI είναι θωρακισμένο

Οι λάτρεις των κλασσικών μοντέλων GTI σίγουρα θα έχουν στην καρδιά τους την αντίστοιχη έκδοση του ιστορικού Peugeot 205. Το

Ο χειρότερος τρόπος να ρυμουλκήσεις αυτοκίνητο (video)

Έχει τύχει ποτέ να χαλάσει το αυτοκίνητο σας στο δρόμο και να χρειαστεί να το ρυμουλκήσει γερανός; Συνήθως οι οδηγοί

Το Mitsubishi L200 ξαναγίνεται βάρβαρο εμφανισιακά

Το σίκουελ της έκδοσης Barbarian SVP του L200 παρουσιάζει η Mitsubishi. Ο λόγος για το L200 Barbarian SVP II, το