Breaking News

Τα νέα αξεσουάρ της BMW M2 Competition

Τα νέα αξεσουάρ της BMW M2 Competition

Για τους οδηγούς της νέας BMW M2 Competition που δεν κάθονται ποτέ φρόνιμοι και θέλουν διαρκώς να την «πειράζουν» το τμήμα M Performance προσφέρει έναν κατάλογο με αξεσουάρ ειδικά για αυτή.

Ξεκινάμε με την ανάρτηση, η οποία μπορεί να χαμηλώσει ακόμα 20 χλστ. την απόσταση της από το έδαφος, ενώ προσφέρει και ρυθμιζόμενους αποσβεστήρες. Συνεχίζουμε με τα νέα φρένα που φέρουν κόκκινες εξαπίστονες δαγκάνες εμπρός και τετραπίστονες πίσω.

Παράλληλα οι νέες ζάντες των 19 ιντσών μειώνουν το βάρος κατά 3,2 κιλά, ενώ «ντύνονται» με ελαστικά Michelin Pilot Sport Cup 2. Σημειώστε ακόμα ότι υπάρχει και ενσωματωμένο σύστημα τηλεμετρίας που λειτουργεί με ένα στικάκι USB και μια εγκατεστημένη εφαρμογή.

Φυσικά υπάρχουν άφθονα carbon ένθετα στο εμπρός καπό, στην οροφή, στο πορτμπαγκάζ, στην αεροτομή, στη γρίλια της μάσκας, στα καλύμματα των πλευρικών καθρεπτών, στους αεραγωγούς, στον πίσω διαχύτη και στις εξατμίσεις.

O twin-turbo εξακύλινδρος κινητήρας των 3.0 λίτρων προσφέρει στη νέα M2 Competition 410 ίππους και στα 550 Nm ροπής, ενώ συνεργάζεται με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων ή με αυτόματο DCT 7αρι που μεταδίδει την κίνηση παραδοσιακά στους πίσω τροχούς.

Στην πρώτη περίπτωση η επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα διαρκεί 4,2 δευτ. και στη δεύτερη 0,2 δευτ. περισσότερο, ενώ η τελική της ταχύτητα φτάνει τα 250 χλμ./ώρα και αγγίζει τα 274 χλμ./ώρα αν η  M2 Competition συνοδεύεται από το προαιρετικό M Driver’s Package.


Tags assigned to this article:
BMWM PerformanceM2 competition

Related Articles

Το Volkswagen Atlas τώρα και πενταθέσιο

Συνήθως ένα SUV μοντέλο πρώτα λανσάρεται με πενταθέσια διάταξη καθισμάτων και αργότερα με επταθέσια ή τουλάχιστον προσφέρεται από την αρχή

Το Land Rover Discovery ρυμουλκεί ένα μεγάλο δώρο (video)

Σημασία δεν έχει πόσο ψηλά θα φτάσεις, αλλά να θυμάσαι πάντα από που ξεκίνησες και ποιοι άνθρωποι σε βοήθησαν να

Πόσα καινούργια αυτοκίνητα πουλήθηκαν στην Ελλάδα τον Ιανουάριο; Θεαματική άνοδος!

Mε ένα αρκετά αισιόδοξο μήνυμα ξεκίνησε το 2023 για τις πωλήσεις αυτοκινήτων στην ελληνική αγορά. Σύμφωνα λοιπόν με τα επίσημα