Breaking News

Μάθετε τα πάντα για τα μελλοντικά μοντέλα της Opel

Μάθετε τα πάντα για τα μελλοντικά μοντέλα της Opel

Δηλώσεις σχετικά με τα μελλοντικά της μοντέλα έκανε η Opel στο πλαίσιο του TechDay που πραγματοποιήθηκε στο Μηχανολογικό της Κέντρο που βρίσκεται στο Ρούσελχαϊμ.

Η γερμανική εταιρία λοιπόν ανακοίνωσε ότι η νέα γενιά του Corsa θα κατασκευάζεται στη Σαραγόσα της Ισπανίας, ενώ θα διατίθεται και ως ηλεκτροκίνητο. Το ηλεκτροκίνητο Corsa θα είναι ένα από συνολικά τέσσερα μοντέλα της Opel που θα μπαίνουν στην πρίζα και θα λανσαριστούν μέχρι το 2020.

Ως μέλος του Ομίλου PSA πλέον η Opel θα χρησιμοποιήσει τις πλατφόρμες CMP (Common Modular Platform) και EMP2 (Efficient Modular Platform) για τη δόμηση των νέων της μοντέλων. Μάλιστα αναφέρεται ότι οι εν λόγω πλατφόρμες επιτρέπουν την ανάπτυξη coupe, convertible και crossover μοντέλων.

Από την πλευρά της η Opel θα αναλάβει τη δημιουργία νέων τετρακύλινδρων βενζινοκινητήρων για τον Όμιλο PSA που θα τους χρησιμοποιήσει σε υβριδικά μοντέλα. Οι συγκεκριμένοι κινητήρες θα παρουσιαστούν το 2022 και θα τοποθετηθούν κάτω από τα καπό των Citroen, DS, Opel, Peugeot και Vauxhall. Παράλληλα η Opel θα γίνει το «όχημα» επιστροφής του Ομίλου PSA στις αγορές της Βόρειας Αμερικής.

 


Tags assigned to this article:
CitroenCorsaDSOpelPeugeotPSAVauxhall

Related Articles

Το Nissan Navara βουτάει στο νερό με αναπνευστήρα

H πιο σκληροπυρηνική περιορισμένης παραγωγής έκδοση, ονόματι Off-Roader AT32, του δημοφιλούς Nissan Navara ανανεώθηκε και είναι έτοιμη να ζήσει νέες

Το ιαπωνικό ταξί της Toyota με βρετανική φινέτσα

Εμπνευσμένη προφανώς από τα παραδοσιακά μαύρα ταξί του Λονδίνου η Toyota παρουσίασε στο 45ο Σαλόνι του Τόκιο τη δική της

Δείτε έναν εγκαταλειμμένο εκθεσιακό χώρο της Subaru (video)

Ο χρόνος μοιάζει να έχει παγώσει στα τέλη της δεκαετίας του 1990 σε αυτό τον εκθεσιακό χώρο της Subaru, όταν