Breaking News

Ο ιδιοκτήτης των 114 Volkswagen Golf

Ο ιδιοκτήτης των 114 Volkswagen Golf

Αναμφισβήτητα το Volkswagen Golf είναι ένα μοντέλο με μακρά ιστορία, ενώ θεωρείται ηγέτης στην κατηγορία των μικρομεσαίων.

Αυτοί οι λόγοι έχουν κάνει πολλούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να το αγαπήσουν και να το κάνουν δικό τους, ωστόσο υπάρχει κάποιος που είναι πραγματικά ερωτευόμενος με το Golf.  Αναφερόμαστε στον Αυστραλό Τζόζεφ Τζόυζα, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης συνολικά 114 Golf.

Στην κατοχή του έχει ένας πρώτης γενιάς Golf του 1974 με πόρτες που είναι συρόμενες προς τα εμπρός, αλλά και σπανιότερες εκδόσεις όπως ένα από τα 71 μόλις Golf G60 με 210 ίππους και τετρακίνηση Syncro-4WD, ένα αγωνιστικό Rallye Golf αλλά και ένα Golf που έχει διανύσει ένα εκατομμύριο χιλιόμετρα.

Ο ίδιος δηλώνει ότι έχει ένα Golf για κάθε περίσταση. Αρχικά οδηγούσε ένα Volkswagen Caddy, αλλά στα μέσα της δεκαετίας του ’90 εθίστηκε στα Golf αποκτώντας το πρώτο του. Έπειτα άρχισε να αγοράζει Golf ψάχνοντας στο διαδίκτυο και σε εκθέσεις παλιών μοντέλων. Μάλιστα πολλές φορές πλήρωνε περισσότερα χρήματα για τα μεταφορικά των παλιών Golf παρά για την αγορά τους.


Tags assigned to this article:
CaddyGolfGolf G60Rallye GolfVolkswagen

Related Articles

Έχεις παλιό Skoda του 2008-2017; Μπορείς να το αναβαθμίσεις με μια απλή συσκευή!

Αναμφισβήτητα η τεχνολογική πρόοδος στα σύγχρονα αυτοκίνητα είναι αλματώδης, έτσι ακόμα και ένα μοντέλο δεκαετίας ή ακόμα και πενταετίας φαντάζει…ξεπερασμένο.

To συλλεκτικό Datsun 280ZX του 1980

Πενήντα χρόνια έχουν περάσει από τη μέρα που έκανε ντεμπούτο το κλασσικό πλέον Datsun Z, το οποίο στην αγορά της

Απίστευτη ζήτηση έχει το πεντάθυρο Suzuki Jimny με πάνω από 30.000 παραγγελίες – Ποια είναι η τιμή του (εικόνες)

Στην Ελλάδα γνωρίζουμε το Suzuki Jimny αποκλειστικά με τρίθυρο αμάξωμα, ωστόσο εκτός συνόρων το βλέπουμε για πρώτη φορά ως πεντάθυρο.