Breaking News

Φλεγόμενη Lamborghini προκαλεί γέλια σε περαστικούς (video)

Φλεγόμενη Lamborghini προκαλεί γέλια σε περαστικούς (video)

Συχνά περιγράφουμε ως «καυτό» κάποιο supercar αλλά στην προκειμένη περίπτωση της μαύρης Lamborghini Huracan Performante κυριολεκτούμε.

Στο ιταλικό supercar ξέσπασε πυρκαγιά κάτω από άγνωστες μέχρι τώρα συνθήκες, ωστόσο είναι εμφανές ότι η σπίθα προήλθε από το διαμέρισμα του κινητήρα. Μάλιστα οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο αναγκάστηκαν να κόψουν με τροχό κάποιο κομμάτι της Huracan Performante, ώστε να βεβαιωθούν ότι έχει σβήσει η εστία της φωτιάς και δε θα υπάρξει αναζωπύρωση.

Ευτυχώς δεν υπήρχε κανένας εγκλωβισμένος επιβάτης μέσα στη Huracan Performante, η οποία όμως σίγουρα υπέστη εκτεταμένες υλικές ζημιές. Το περιστατικό συνέβη σε δρόμο της Βοστώνης κοντά στη Δημοτική Βιβλιοθήκη της πόλης, ενώ στο παρακάτω video θα δείτε ότι οι περαστικοί έσπευσαν να καταγράψουν το «θέαμα» με τα κινητά τους τηλέφωνα, ενώ κάποιοι γελούσαν μάλιστα.

Ένα ποδηλάτης τοποθέτησε το δίκυκλο του αρκετά κοντά στη φλεγόμενη Huracan Performante και το φωτογράφιζε μέχρι που τον απομάκρυνε ένας πυροσβέστης.



Related Articles

Δείτε την παράδοση ενός Ford GT στον ιδιοκτήτη του (video)

Μια μεγάλη νταλίκα στάθμευσε έξω από το σπίτι ενός νέου ιδιόκτητη του Ford GT, με το οποίο ήταν φορτωμένο. Ο

Καταιγίδα «έπνιξε» μια Ferrari 812 Superfast

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα δεν κάνουν διακρίσεις και από τη μανία τους δε μπορούν να ξεφύγουν ούτε ταχύτατα supercars. Χαρακτηριστικό

Μια Ferrari FF παριστάνει το περιπολικό

Ποιος κακοποιός θα προκαλούσε ένα περιπολικό Ferrari FF να τον καταδιώξει, ξέροντας ότι δεν έχει και πολλές ελπίδες να ξεφύγει.