Breaking News

Μια Lamborghini Huracan Performante «αγκαλιάστηκε» με δέντρο (video)

Μια Lamborghini Huracan Performante «αγκαλιάστηκε» με δέντρο (video)

Ο ιδιοκτήτης της εν λόγω Lamborghini Huracan Performante πλήγωσε ανεπανόρθωτα τον εγωισμό του, αλλά και το πανάκριβο ιταλικό supercar του.

Όταν λοιπόν αποφάσισε να λάβει μέρος σε μια συγκέντρωση διάφορων supercars στο Λονδίνο δεν περίμενε να έχει αυτή την άσχημη κατάληξη. Ήταν καθαρά δικό του λάθος να επιταχύνει από στάση με τη χρήση του launch control σε ένα στενό δημόσιο δρόμο.

Δυστυχώς δεν κατάφερε να διαχειριστεί την έκρηξη δύναμης της Huracan Performante και λίγα μέτρα πιο κάτω από το σημείο της γρήγορης εκκίνησης, έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε πλευρικά πάνω σε ένα δέντρο.

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω video η Huracan Performante υπέστη σημαντικότατες ζημιές κυρίως στον πίσω δεξί τμήμα και στο εμπρός καπό που χτύπησε πάνω σε ένα τοίχο. Για βοήθεια έτρεξαν οι παρευρισκόμενοι αλλά ευτυχώς ο ατζαμής οδηγός είναι καλά στην υγεία του και δεν τραυματίστηκε.

Πατώντας εδώ θα δείτε ακόμα ένα ατύχημα με Huracan Performante, η οποία έγινε παρανάλωμα του πυρός.


Tags assigned to this article:
Huracan PerformanteLamborghini

Related Articles

Η Mercedes δε στόλισε δέντρο αλλά την AMG GT R

Σίγουρα όταν δεις στο δρόμο να περνάει από μπροστά σου μια Mercedes AMG GT R το βλέμμα σου ασυναίσθητα θα

Η αγωνιστική Porsche 919 Hybrid στους δρόμους της Νέας Υόρκης (video)

Ένα ασυνήθιστο θέαμα αντίκρισαν οι κάτοικοι της Νέας Υόρκης, καθώς η αγωνιστική 919 Hybrid με την οποία η Porsche συμμετέχει

Έσπασαν και έβαψαν με σπρέι μια Porsche (video)

Οι έντονες διαμαρτυρίες που έχουν ξεσπάσει στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού για τον άδικο θάνατο του Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ στις