Breaking News

Ανακαλείται η Porsche 918 Spyder λόγω προβλήματος στην ανάρτηση

Ανακαλείται η Porsche 918 Spyder λόγω προβλήματος στην ανάρτηση

Αν είστε ιδιοκτήτης της 918 Spyder, αρχικά μπράβο για την επιλογή σας, ενώ ίσως έχετε λάβει ένα χαρτί από την Porsche που σας καλεί για τεχνικό έλεγχο και επιδιόρθωση του γερμανικού σας supercar.

Πιο αναλυτικά, η Porsche ανακαλεί 305 συνολικά 918 Spyder χρονολογίας του 2015 που βρίσκονται στις H.Π.Α. Ο λόγος είναι ότι ενδέχεται οι συνδετικοί άξονες των διαμήκων και εγκάρσιων βραχιόνων της ανάρτησης να γίνουν ευάλωτοι σε ρωγμές. Αυτό μπορεί να επηρεάσει την οδηγική συμπεριφορά της 918 Spyder υπό πίεση.

Οι τεχνικοί της Porsche θα αντικαταστήσουν τα εν λόγω εξαρτήματα με ανθεκτικότερα. Φυσικά οι εργασίες θα γίνουν δωρεάν από την Porsche και θα διαρκέσουν από 7 έως 8 ώρες.

Η παραγωγή της 918 Spyder δε ξεπέρασε τις 918 μονάδες, ενώ από εκεί πρόεκυψε και η ονομασία της προφανώς. Το υβριδικό supercar της Porsche διαθέτει V8 κινητήρα 4.6 λίτρων, ο οποίος σε συνδυασμό με τον ηλεκτροκινητήρα αποδίδει σχεδόν 900 ίππους. Η 918 Spyder χρειάζεται μόλις 2,6 δευτ. για την επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα, ενώ η τελική της ταχύτητα αγγίζει τα 345 χλμ./ώρα.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς


Tags assigned to this article:
918 SpyderPorscheανάκλησηανάρτηση

Related Articles

Τώρα και βενζινοκίνητο το Jeep Avenger – Η ενναλακτική λύση για όσους δεν ασπάζονται την ηλεκτροκίνηση (φωτογραφίες)

Αν σας γοητεύει το νέο Jeep Avenger, αλλά δεν είστε οπαδός της ηλεκτροκίνησης, τώρα υπάρχει εναλλακτική λύση. Το μικρότερο SUV

Το Outback X-Break γιορτάζει τα 60 χρόνια της Subaru

Έξι δεκαετίες ζωής γιορτάζει η Subaru μέσα από τη νέα έκδοση ονόματι X-Break του  Outback, η οποία θα είναι διαθέσιμη

Ακούστε τη νέα εξάτμιση της McLaren 570S (video)

Για τους νοσταλγούς του χαρακτηριστικού ήχου που αναπαρήγαγαν οι ατμοσφαιρικοί κινητήρες και έχει πλέον νοθευτεί από του συγχρόνους υπερτροφοδοτούμενους η