Breaking News

Δημοπρατείται η Lamborghini Huracan του Πάπα Φραγκίσκου

Δημοπρατείται η Lamborghini Huracan του Πάπα Φραγκίσκου

Οι πιστοί οπαδοί της Καθολικής Εκκλησίας και της Lamborghini έχουν πλέον ένα κοινό σύμβολο.

Μια πισωκίνητη Huracan, η οποία πριν από έξι μήνες χαρίστηκε στον Πάπα Φραγκίσκο, όχι για τις προσωπικές του μετακινήσεις, αλλά με σκοπό να δημοπρατηθεί, κάτι που θα συμβεί στις 12 Μαΐου από την RM Sotheby’s στο Μονακό. Εκτιμάται ότι η τιμή πώλησης της θα κυμανθεί από 250.000 έως 350.000 ευρώ, ενώ τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Η συγκεκριμένη Huracan κατασκευάστηκε από το τμήμα εξατομίκευσης “Ad Personam’ της Lamborghini. Προκειμένου να τιμήσει την πόλη του Βατικανού είναι βαμμένη με τη λευκή απόχρωση “Bianco Monocerus” και διακοσμείται με χρυσές λωρίδες, ενώ ο Πάπας Φραγκίσκος έχει βάλει την υπογραφή του στην οροφή. Στο εσωτερικό της έχουν τοποθετηθεί λευκές δερμάτινες επενδύσεις και το λογότυπο της  Lamborghini στα προσκέφαλα.


Tags assigned to this article:
HuracanLamborghiniΠάπα Φραγκίσκο

Related Articles

Παγκόσμιο Πολυτελές Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2019 το Audi A7 Sportback

Μια σημαντική νίκη πέτυχε η Audi στα φετινά βραβεία για τα «Παγκόσμια Αυτοκίνητα της Χρονιάς», τα οποία απονεμήθηκαν στο πλαίσιο

Έτοιμο να μπει στις πίστες το νέο αγωνιστικό Nissan Z GT4

To νέο αγωνιστικών προδιαγραφών Z GT4 παρουσιάζει η Nissan στη φετινή Έκθεση Sema (Specialty Equipment Market Association) στο Λας Βέγκας. Σύμφωνα

Ο Iron Man βγήκε βόλτα με το Hyundai Kona

Άφωνοι έμεναν όσοι έβλεπαν το γνωστό υπερήρωα Iron Man να κυκλοφορεί χαλαρός στους δρόμους της Βρετανίας οδηγώντας το Hyundai Kona.