Breaking News

Γονίδια από το Lada Niva έχει το νέο Vesta Cross Sedan

Γονίδια από το Lada Niva έχει το νέο Vesta Cross Sedan

Σε κάποια ορεινή κακοτράχαλη διαδρομή το ακούραστο, παρά τα χρόνια του, Lada Niva ενδέχεται πλέον να συναντηθεί με τον απόγονο του, το νέο Vesta Cross Sedan.

Το νέο περιπετειώδες μοντέλο της ρώσικης εταιρίας αποτελεί το τέταρτο μοντέλο στην οικογένεια των Vesta, ενώ η σχεδίαση του σίγουρα δε μπορεί να χαρακτηριστεί αδιάφορη.  Ξεχωρίζει κυρίως για τα ανάγλυφα τμήματα των εμπρός και πίσω θυρών σε σχήμα μπούμερανγκ.

Μαύρο πλαστικό προστατευτικό καλύπτει χαμηλά περιμετρικά το αμάξωμα, ενώ σίγουρα αυτό που του δίνει περισσότερο «θάρρος» γα να βγει εκτός ασφάλτου είναι η απόσταση των 203 χλστ. από το έδαφος χάρη στην ψηλότερη ανάρτηση του.

Το εσωτερικό του τώρα, το οποίο δεν είναι ότι πιο μοντέρνο έχουμε δει, είναι ίδιο με αυτό του πεντάθυρου Vesta.

Η εξοπλιστική του λίστα περιλαμβάνει θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα, ηλεκτρικά παράθυρα, πολυλειτουργικό τιμόνι, κλιματισμό, δερματίνη σε γκρι ή πορτοκαλί απόχρωση και οθόνη του συστήματος πολυμέσων.

Το βιβλίο των παραγγελιών έχει ήδη ανοίξει για το νέο Vesta Cross Sedan και σύντομα θα εισέλθει στη γραμμή παραγωγής, ενώ προορίζεται αποκλειστικά για την αγορά της Ρωσίας.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς


Tags assigned to this article:
LadaNivaVesta Cross Sedan

Related Articles

To Mazda με τις 4.500 πωλήσεις σε μια μέρα!

To 2020 είναι έτος ορόσημο για τη Mazda, καθώς φέτος γιορτάζει τα 100α της γενέθλια. Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν ξεφυλλίζοντας

Νέο Cupra Formentor VZ5: Πεντακύλινδρος κινητήρας και 400 ίπποι (video)

Μια νέα έκδοση του Formentor, ονόματι VZ5, ετοιμάζεται να παρουσιάσει η Cupra. Σύμφωνα με την ισπανική εταιρεία η αποκάλυψη του

Τρία εκατομμύρια Skoda “made in China”

Ξεχωριστή σημασία για τη Skoda έχει το κόκκινο Karoq που βλέπετε στην παραπάνω φωτογραφία και κύλισε πρόσφατα από τη γραμμή