Breaking News

Δείτε πως φτιάχνεται ο διαχύτης της Porsche Macan Turbo (video)

Δείτε πως φτιάχνεται ο διαχύτης της Porsche Macan Turbo (video)

Κάθε κομμάτι που απαρτίζει το «σώμα» της Macan Turbo Performance Edition και είναι φτιαγμένο από το τμήμα εξατομίκευσης Porsche Exclusive Manufaktur αποτελεί προϊόν προσεγμένης δουλειάς.

Αυτό θα το διαπιστώσετε άλλωστε και στο παρακάτω video όπου θα δείτε πως κατασκευάζεται ο πίσω διαχύτης της ισχυρότερης Macan. Με ιδιαίτερη δεξιοτεχνία οι τεχνικοί της γερμανικής εταιρίας σμιλεύουν και βάφουν στο χέρι τον πίσω διαχύτη της Macan Turbo, ενώ στη συνέχεια μονώνουν με χαρτοταινία, ώστε να προσθέσουν μια κόκκινη λωρίδα δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη λεπτομέρεια. Σειρά μετά έχει το καθάρισμα και το γυάλισμα.

Ο V6 κινητήρας των 3.6 λίτρων προσφέρει στην Macan Turbo Performance Edition  ισχύ 440 ίππων, ροπή 600 Nm, επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 4,4 δευτ. και τελική ταχύτητα 272 χλμ./ώρα.


Tags assigned to this article:
Macan Turbo Performance EditionPorsche

Related Articles

Έτσι θα κρατούν το στόμα τους κλειστό οι ενοχλητικοί συνεπιβάτες

Μήπως υπάρχουν στιγμές που αγανακτείτε όταν οι συνεπιβάτες σας δίνουν διαρκώς οδηγίες, κρίνουν την οδήγηση σας, επισημαίνουν κινδύνους, θέλουν να

Fiat 500 φτιαγμένο από χιλιάδες τουβλάκια Lego

Ένα από τα πιο εμβληματικά μοντέλα είναι αναμφισβήτητα το Fiat 500, γνωστό και ως «πεντακοσαράκι». Προσιτό, με διαχρονικό και βραβευμένο

Από 8.000 ευρώ το ανανεωμένο Lada Niva 4Χ4!

Πριν από περίπου ένα μήνα η Lada μας είχε συστήσει το ελαφρώς ανανεωμένο Niva 4Χ4, το οποίο είχε υποστεί ορισμένες