Breaking News

Το Nissan Kicks για άτομα με ειδικές ανάγκες

Το Nissan Kicks για άτομα με ειδικές ανάγκες

Το Nissan Kicks  στη νέα έκδοση S Direct απευθύνεται σε άτομα με ειδικές ανάγκες, προσφέροντας τους τη χαρά της οδήγησης.

Το πρώτο Kicks S Direct παραδόθηκε στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας και ανήκει πλέον στον Φλάβιο Ταμούρα, ο οποίος δηλώνει πιστός οπαδός της ιαπωνικής εταιρίας, λόγω της αξιοπιστίας που προσφέρει. Εδώ και πέντε χρόνια οδηγεί Nissan, ενώ το πρώτο μοντέλο που απέκτησε ήταν ένα πολυχρηστκό Livina, το οποίο διευκόλυνε τις μετακινήσεις του, καθώς διαθέτει χώρο για την αναπηρική του πολυθρόνα.

Με το Kicks ενθουσιάστηκε όταν το αντίκρισε στην παγκόσμια πρεμιέρα του που έγινε πέρυσι στο πλαίσιο των Ολυμπιακών Αγώνων στη Βραζιλία, ενώ όταν έμαθε για την έκδοση S Direct έσπευσε να το αποκτήσει. Παράλληλα δηλώνει ότι το Kicks βολεύει τα πόδια του στην οδήγηση, καθώς το ύψος του ίδιου είναι 1,80 μ., ενώ το πορτμπαγκάζ χωράει άνετα την αναπηρική του πολυθρόνα.


Tags assigned to this article:
KicksNissan

Related Articles

Κάπως έτσι θα μοιάζει η νέα Skoda Octavia

Μια πρόγευση από την εξωτερική εικόνα της νέας Octavia μας δίνει η Skoda μέσα από τα δυο επίσημα σκίτσα που

Φωτογραφίες και σχέδια θα αποτυπώνονται πάνω στα Audi

Μια καινοτόμα τεχνοτροπία διακόσμησης διάφορων σημείων στο εσωτερικό και εξωτερικό των μοντέλων της παρουσιάζει η Audi. Η εν λόγω τεχνοτροπία

Ένα Lexus για τη θάλασσα

Πολλοί ιδιοκτήτες πολυτελών σκαφών κινούνται στη στεριά με μοντέλα της Lexus, ωστόσο φαίνεται πως ήρθε η ώρα το σήμα της