Μια Porsche 911 Turbo σε πραγματικές διαστάσεις κατασκευασμένη με Lego

Μια Porsche 911 Turbo σε πραγματικές διαστάσεις κατασκευασμένη με Lego

Σίγουρα πολλοί θα θέλετε να παίξετε, κυριολεκτικά και μεταφορικά, με τη Porsche 911 Turbo, ειδικά με τη συγκεκριμένη που είναι φτιαγμένη με τα διάσημα τουβλάκια της Lego.

Βλέποντας την πλάι στην αληθινή 911 Turbo αντιλαμβάνεσαι ότι έχουν τις ιδέες διαστάσεις και ότι μοιάζουν αρκετά στα περισσότερα σημεία μεταξύ τους με την αριστερή να απευθύνεται σε μεγαλύτερης ηλικίας παιδιά και τη δεξιά σε μικρότερα.

Πού μπορείτε να συναντήσετε την 911 Turbo από Lego; Στο μουσείο της Porsche που βρίσκεται στη Στουτγάρδη, ενώ δε γίνεται γνωστό πόσα τουβλάκια της Lego χρειάστηκαν για τη δημιουργία της.

Για την ιστορία αξίζει να αναφέρουμε ότι η 911 Turbo, γνωστή και ως 930, ήταν το πρώτο μοντέλο παραγωγής της Porsche με υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα, χωρητικότητας 3.0 λίτρων, ο οποίος απέδιδε 260 ίππους, ενώ στη συνέχεια αντικαταστάθηκε από έναν 3.3 λίτρων. Η 911 Turbo 3.0 κατασκευάζονταν από την Porsche ανάμεσα στο 1975 και στο 1977, ενώ από τη γραμμή παραγωγής κύλισαν 2.819 αντίτυπα της.


Tags assigned to this article:
911 Turbo930PorschePorsche 911 Turbo

Related Articles

Σε φορητό ψυγειάκι μετατράπηκε βαν της Volkswagen (video)

Αν θέλετε να εντυπωσιάσετε με το στυλ σας στην παραλία, στο κάμπινγκ ή στο πικνίκ φτάσετε εκεί με το ιστορικό

Υπάρχει μόνο ένα Plymouth Belmont Concept

Το συγκεκριμένο Plymouth Belmont Concept που βλέπετε στις φωτογραφίες δεν είναι απλά σπάνιο, αλλά μοναδικό, καθώς είναι το μόνο που

Το πρώτο και μοναδικό cabrio μοντέλο της SEAT

Λένε ότι η ιστορία πάντα επαναλαμβάνεται, ωστόσο αυτό δεν ισχύει στην περίπτωση του εμβληματικού SEAT 850 Sport Spider. Πρόκειται για

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

<