Breaking News

Έκθεση με σημαντικά μοντέλα της Porsche

Έκθεση με σημαντικά μοντέλα της Porsche

Τα κυριότερα κεφάλαια από την ιστορία των 70 ετών της παρουσιάζει η Porsche διοργανώνοντας μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα Έκθεση κλασικών της μοντέλων στο Βερολίνο.

Ο λόγος που επιλέχτηκε η πρωτεύουσα της γερμανικής χώρας ήταν διότι εκεί η Porsche κατασκεύασε την πρώτη 356, η οποία φυσικά δεν είναι απούσα από την εν λόγω Έκθεση. Το «παρών» δίνει επίσης η πρώτη Boxster και το ροζ αγωνιστικό 917/20 με τον αριθμό 23 που έτρεχε για την Porsche στο Λε Μαν.

Το μέλλον τώρα της Porsche εκπροσωπεί η ηλεκτροκίνητη Mission E Concept και η Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo. Ανάμεσα στα νεότερα μοντέλα της Porsche είναι και η πράσινη 911 με τον αριθμό ορόσημο παραγωγής του ενός εκατομμυρίου.

Αν λοιπόν βρεθείτε στο Βερολίνο αξίζει να επισκεφτείτε τη συγκεκριμένη Έκθεση που φιλοξενείται στον χώρο Drive του Ομίλου Volkswagen. Η είσοδος είναι δωρεάν, επτά ημέρες την εβδομάδα από τις 10:00 έως τις 20:00.

Στο πλαίσιο των εορτασμών για τη συμπλήρωση επτά δεκαετιών η Porsche θα διοργανώσει μια αντίστοιχη έκθεση και στο Τσούφενχαουζεν.

Περισσότερα στο φωτογραφικό υλικό που ακολουθεί.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς



Related Articles

Πώς προστατεύει η Volvo τα κατοικίδια μέσα στο αυτοκίνητο;

Οι περισσότερες αυτοκινητοβιομηχανίες εξελίσσουν διαρκώς την ασφάλεια που παρέχουν τα μοντέλα τους στους επιβάτες, ωστόσο δεν ασχολούνται στον τομέα αυτό

Lada Granta με αυτόματο κιβώτιο από 11.800 ευρώ – Θα εξυπηρετεί άτομα με αναπηρίες και ακρωτηριασμούς στη Ρωσία (φωτογραφίες)

Στη γκάμα του Granta η Lada πρόσθεσε πλέον το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, το οποίο είχε πάψει να προσφέρεται ως αποτέλεσμα

Ο πρώτος αερόσακος οροφής από την Hyundai

Σας αρέσουν οι πανοραμικές γυάλινες οροφές, ωστόσο ανησυχείτε για το επίπεδο προστασίας που παρέχουν; Η Hyundai δίνει τη λύση εισάγοντας