Breaking News

Smart με ηχεία, εξέδρα DJ, φωτορυθμικά και μηχάνημα καπνού (video)

Smart με ηχεία, εξέδρα DJ, φωτορυθμικά και μηχάνημα καπνού (video)

Το συγκεκριμένο ηλεκτροκίνητο Smart ForTwo EQ είναι το απόλυτο animal party της πόλης, καθώς όπου και αν βρεθεί μπορεί να παρασύρει πανεύκολα το κοινό του στη διασκέδαση, χάρη στον πρότυπο εξοπλισμό που διαθέτει.

Αυτός περιλαμβάνει ένα ειδικό γερανό που ανυψώνει την εξέδρα του DJ με την κονσόλα μίξης και το μικρόφωνο του για να κάνει στις μουσικές επιλογές, οι οποίες αναδύονται από τα μεγάλα ηχεία. Παράλληλα σκηνικό από club διαμορφώνουν τα φωτορυθμικά και ο μηχανισμός που εκτοξεύει καπνό από το καπό του Smart. Επίσης Led φώτα υπάρχουν κάτω, πλευρικά και εμπρός του Smart, ενώ φωτιζόμενες είναι και οι ζάντες του.

Ο σχεδιαστής προϊόντων Konstantin Grcic έδωσε τις κατευθυντήριες γραμμές για τη μετατροπή του Smart, ενώ η εταιρία ήχου JBL παρείχε τον απαραίτητο εξοπλισμό. To πρόγραμμα συναυλιών του Smart ξεκινάει στις 16 Μαρτίου στο μουσείο Vitra Design, και από 17-22 Μαρτίου θα εμφανίζεται στη μεγαλύτερη έκθεση επίπλου στο “Salone di Mobile Milano”, η οποία συγκεντρώνει 350.000 επισκέπτες.


Tags assigned to this article:
Smart ForTwo EQ

Related Articles

Mercedes έπεσε σε γκρεμό-νεκρός ο οδηγός (video)

Τραγικό τέλος είχε η καταδίωξη μιας ασημί Mercedes, καθώς ο οδηγός της έχασε τη ζωή του όταν το αυτοκίνητο έπεσε

To νέο SEAT Leon θα εντυπωσιάζει όταν το κοιτάς από πίσω

Θέμα ημερών είναι πλέον η πλήρης αποκάλυψη του νέου SEAT Leon, καθώς αυτή θα πραγματοποιηθεί στις 28 Ιανουαρίου. Η ισπανική

Αυτό το Peugeot 205 GTI είναι θωρακισμένο

Οι λάτρεις των κλασσικών μοντέλων GTI σίγουρα θα έχουν στην καρδιά τους την αντίστοιχη έκδοση του ιστορικού Peugeot 205. Το