Breaking News

Πώς διώχνουμε τη ζέστη έξω από το αυτοκίνητο; (video)

Πώς διώχνουμε τη ζέστη έξω από το αυτοκίνητο; (video)

Το καλοκαίρι βρίσκεται προ των πυλών ωστόσο ενώ όλοι ονειρευόμαστε παραλίες και διακοπές, η σκέψη από την καυτή καμπίνα του αυτοκινήτου είναι εφιαλτική.

Πόσες φόρες δεν έχετε εισέλθει μέσα στο αυτοκίνητο σας καλοκαίρι και αισθάνεστε ότι δεν μπορείτε να αναπνεύσετε από τη ζέστη, καθώς αυτό έχει αρχίσει να βράζει με τις ώρες κάτω από τον καυτό ήλιο;

Κουκούλες και ηλιοπροστασίες στο παρμπρίζ είναι λύσεις με χαμηλή αποτελεσματικότητα. Πιο δραστικές είναι οι ενέργειες που μπορούν να κάνουν οι οδηγοί των BMW, όπως θα διαπιστώσετε και στο παρακάτω video.

Η βαυαρική εταιρία λοιπόν προσφέρει στα μοντέλα της σκίαστρο για το πίσω παρμπρίζ, το οποίο αναδιπλώνεται ηλεκτρικά με το πάτημα ενός κουπιού.

Παράλληλα υπάρχει η δυνατότητα να προγραμματίσετε τη μέρα και την ώρα ακριβώς που θέλετε να ενεργοποιηθεί ο κλιματισμός ακόμα και 30 λεπτά πριν επιβιβαστείτε στο όχημα, ώστε η θερμοκρασία να βρίσκεται στο σωστό επίπεδο. Το ίδιο ακριβώς μπορείτε να πράξετε και για τα καθίσματα σας αν έχουν λειτουργία κλιματισμού. Οι παραπάνω ενέργειες εκτελούνται και από την οθόνη του smartphone μέσω εφαρμογής της BΜW.

Τέλος, μπορείτε να ανοίξετε από το τηλεχειριστήριο του αυτοκινήτου όλα τα παράθυρα ακόμα και την ηλιοροφή πριν επιβιβαστείτε, ενώ πατώντας το κουμπί στην κεντρική κονσόλα με την ένδειξη ΜAX A/C ο κλιματισμός αρχίζει να δουλεύει στο φουλ διώχνοντας τη συσσωρευμένη ζεστή.


Tags assigned to this article:
BMWζέστηκλιματισμός

Related Articles

Ποιο είναι το νέο ρεκόρ παραγωγής του Fiat 500; (video)

Δέκα χρόνια έχουν περάσει από το 2007 όταν το Fiat 500 αναγεννήθηκε και συνέχισε να «γράφει» το επόμενο κεφάλαιο στην

Κόντρα επιτάχυνσης του Audi SQ7 με μαχητικό αεροσκάφος (video)

Η έκφραση επιταχύνει σαν αεροπλάνο ταιριάζει γάντι στην περίπτωση του Audi SQ7 και κάπως έτσι αποφάσισε να αποδεχτεί μια πρόκληση

To Skoda Karoq τώρα και με νέα σπορ έκδοση

Είστε και εσείς από αυτούς που θα ήθελαν να δουν μια κορυφαία έκδοση του Skoda Karoq με το εμβληματικό λογότυπο