Breaking News

Έρχονται νέα Citroen C4 και C5

Έρχονται νέα Citroen C4 και C5

Η κατάργηση του C4 από τη Citroen και η αντικατάσταση του από το ανανεωμένο C4 Cactus ήταν μια αλλοπρόσαλλη κίνηση της γαλλικής εταιρίας, καθώς δε μπορείς να αντικαταστήσεις ένα hatchback μοντέλο στην κατηγορία του με ένα crossover.

Προφανώς η Citroen κατάλαβε ότι παρότι το C4 Cactus έχει εμπορική απήχηση δεν του ταιριάζει να στέκεται δίπλα σε αντίπαλα μοντέλα όπως το Ford Focus, το Volkswagen Golf, το Ford Focus, το Renault Megane και το Opel Astra.

Για το λόγο αυτό το C4 θα επιστρέψει μέσα από τη νέα του γενιά, όπως αποκάλυψε η ίδια η πρόεδρος της Citroen Λίντα Τζάκσον, η οποία ωστόσο δε θέλησε να δώσει περισσότερες σχετικές πληροφορίες.

Δήλωσε επίσης ότι πέρα από το νέο C4 που θα επιστρέψει στις αγορές της Ευρώπης, θα δούμε και νέο C5 για την αγορά της Κίνας και άλλων χωρών του κόσμου, ενώ θα βασίζεται στο «αδελφό» μοντέλο Peugeot 508, το οποίο παρουσιάστηκε στο Σαλόνι της Γενεύης.


Tags assigned to this article:
C4C5CitroenΛίντα Τζάκσον

Related Articles

O Πούτιν εύχεται χρόνια πολλά στη Lada!

Γενέθλια έχει η Lada, καθώς πριν από μισό αιώνα δημιούργησε το πρώτο της όχημα παραγωγής, ενώ τις ευχές του έστειλε

Κατασκευάστηκε το πρώτο Nissan X-Trail σε εργοστάσιο της Κίνας

Η Nissan έχει δυο λόγους που γιορτάζει την παραγωγή του λευκού X-Trail που βλέπετε στην παραπάνω φωτογραφία. Ο πρώτος είναι

Εδώ η Nissan έχει κατασκευάσει 5 εκατομμύρια οχήματα!

Στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού μας ταξιδεύει η Nissan, για να μας ξεναγήσει σε ένα από τα σημαντικότερα εργοστάσια της.