Breaking News

Η Datsun γιορτάζει πέντε χρόνια στην αγορά της Ινδίας (video)

Η Datsun γιορτάζει πέντε χρόνια στην αγορά της Ινδίας (video)

Στην αναπτυσσόμενη αγορά της Ινδίας η Datsun έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του αγοραστικού κοινού, ενώ πλέον γιορτάζει το πέμπτο έτος της εμπορικής της δραστηριότητας εκεί.

Το πιο δημοφιλές μοντέλο της Datsun στην τοπική αγορά είναι το κόμπακτ διαστάσεων crossover ReDi-GΟ, με το οποίο όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται οι ιδιοκτήτες του έχουν καταφέρει να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει σε διάφορους τομείς της ζωής τους.

Η απόσταση του ReDi-GO από το έδαφος είναι 185 χλστ., σύμφωνα τη Datsun είναι ευρύχωρο και η θέση οδήγησης παρέχει καλή ορατότητα. Τροφοδοτείται από ένα νέο αποδοτικό τρικύλινδρο κινητήρα 0.8 λίτρων, ο οποίος συνεργάζεται με μηχανικό κιβώτιο 5 σχέσεων.

Στο πλαίσιο των σχετικών εορτασμών η Datsun λανσάρει τη διαδικτυακή καμπάνια ονόματι #MorePower2You, με την οποία αφηγείται ιστορίες των ιδιοκτητών του ReDi-GΟ, όπως αυτή που θα παρακολουθήσετε στο παρακάτω video.

H χαμηλού κόστους Datsun όπως και η πολυτελής Infiniti αποτελούν θυγατρικές εταιρίες της Nissan. Η Datsun έχει ιστορία 80 ετών, ενώ τα μοντέλα της πωλούνται σε Ινδία, Ινδονησία, Ρωσία και Νότια Αφρική.


Tags assigned to this article:
DatsunInfinitiNissanReDi-GΟΙνδία

Related Articles

Το Lada που έφτασε το μισό εκατομμύριο

Ένα νέο ρεκόρ σημείωσε στις 12 Νοεμβρίου το Lada Vesta, καθώς η  συνολική παραγωγή του έφτασε στον αριθμό ορόσημο των

To ηλεκτροκίνητο Mini Cooper ρυμουλκεί αεροσκάφος 150 τόνων (video)

Επίδειξη δύναμης έκανε το επερχόμενο αμιγώς ηλεκτροκίνητο  Mini Cooper SE, καθώς μετακίνησε για μερικά μέτρα ένα μεγάλο αεροσκάφος. Όπως θα

Κελεπούρι αυτό το μεταχειρισμένο αλλά ανέγγιχτο Audi TT

Όσοι έχουν αναζητήσει στις αγγελίες μεταχειρισμένων αυτοκινήτων κάποιο Audi TT πρώτης γενιάς (1998-2006) σίγουρα έχουν δυσκολευτεί να βρουν ένα σε