Breaking News

Η Porsche έχει πείρα τριάντα ετών στην τετρακίνηση (video)

Η Porsche έχει πείρα τριάντα ετών στην τετρακίνηση (video)

Πριν από τρείς ολόκληρες δεκαετίες η Porsche έβαλε στην παραγωγή την Type 964 Carrera 4, η οποία ήταν το πρώτο τετρακίνητο μοντέλο της.

Στο πέρασμα των τριάντα αυτών ετών η γερμανική εταιρία των supercars έχει εξελίξει σε μεγάλο βαθμό την τεχνογνωσία της γύρω από την τετρακίνηση. Για να γιορτάσει την πείρα της γύρω από την τετρακίνηση η Porsche διοργάνωσε το “Ice Experience” στο Λέβι της Φιλανδίας, όπου δίδαξε σε είκοσι ενδιαφερόμενους από τη Γερμάνια πως αυτή η μετάδοση της κίνησης σε όλους τους τροχούς ωφέλει πάνω στο χιόνι και στον πάγο.

Υπό την επίβλεψη εκπαιδευτών έμαθαν τα μυστικά της γρήγορης και ασφαλούς οδήγησης πίσω από τιμόνι της 911 πάνω σε ολισθηρές επιφάνειες, ενώ κατάλαβαν τη διαφορά ανάμεσα την πισωκίνηση και την τετρακίνηση, στην υπερστροφή και υποστροφή.

Πάρτε και εσείς μια γεύση μέσα από το παρακάτω video.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς



Related Articles

Έφυγε ο κινητήρας από μια Porsche 911 GT3 RS

Αποκόπηκε από το αμάξωμα της συγκεκριμένης Porsche 911 GT3 RS ο κινητήρας της, έπειτα από ένα σοβαρό ατύχημα, όπως μπορείτε

Το νέο Opel Corsa θα σκίζει τον άνεμο

Ένας τομέας στον οποίο θα υπερέχει το νέο Corsa είναι η εξελεγμένη του αεροδυναμική, σύμφωνα πάντα με την Opel. Το

Δείτε τη σύγκρουση μιας Porsche 911 με Bugatti Chiron (video)

H τεχνολογία έχει προχωρήσει τόσο πολύ που τα αποτελέσματα των δοκιμών πρόσκρουσης (crash tests) μπορούν πλέον να προβλεφθούν σε μεγάλο