Breaking News

Η νέα Toyota Corolla αποκαλύπτει το εσωτερικό του Auris

Η νέα Toyota Corolla αποκαλύπτει το εσωτερικό του Auris

Στο Σαλόνι της Γενεύης πριν από μερικές μέρες η Toyota αποκάλυψε το νέο Auris δείχνοντας μας όμως μόνο την εξωτερική του σχεδίαση.

Το εσωτερικό του πλέον αποκαλύφτηκε μέσω της νέας Corolla hatchback που θα είναι το αδελφό μοντέλο του Auris και θα κάνει πρεμιέρα στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού στο Σαλόνι της Νέας Υόρκης την επόμενη εβδομάδα.

Από τις σχετικές φωτογραφίες μπορούμε να διακρίνουμε ότι η εικόνα στα ενδότερα του νέου  Auris/Corolla θυμίζει αρκετά αυτή του crossover C-HR. Παρατηρούμε λοιπόν τη λεπτή κεντρικά τοποθετημένη οθόνη αφής των 7 ιντσών σε μορφή tablet, κάτω από την οποία βρίσκονται οι αεραγωγοί και τα χειριστήρια του κλιματισμού.

Παράλληλα θα προσφέρει δυνατότητες συνδεσιμότητας και ασύρματη φόρτιση για smartphones, προαιρετικό ηχοσύστημα της JBL, θύρες USB και AUX, αναγνώριση φωνητικών εντολών και δερμάτινη ταπετσαρία. Σύμφωνα με την Toyota βελτιωμένη είναι και η ηχομόνωση στην καμπίνα της νέας Corolla.

Όπως το νέο Auris έτσι και η νέα Corolla είναι δομημένη πάνω στην πλατφόρμα TNGA της Toyota, ενώ το μήκος της έχει μεγαλώσει 38 χλστ., το πλάτος της 31 χλστ. και το μεταξόνιο της 38 χλστ. Το ύψος ωστόσο της νέας Corolla έχει μειωθεί κατά 25 χλστ.

Στην αγορά της Αμερικής η νέα Corolla θα προσφέρεται στις εκδόσεις SE και XSE αποκλειστικά με τετρακύλινδρο κινητήρα 2.0 λίτρων, ο οποίος συνδυάζεται με μηχανικό 6-τάχυτο κιβώτιο ή με το νέο αυτόματο CVT.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς



Related Articles

Το διαστημικό νέο Kia Futuron Concept (video)

Από το μέλλον μοιάζει να δραπέτευσε το νέο Kia Futuron Concept και να ήρθε στο 2019 για να μας δείξει

Πώς σας φαίνεται το νέο Hyundai Lafesta;

Αρκετά ενδιαφέρον σχεδιαστικά δείχνει το νέο Hyundai Lafesta, το οποίο έκανε πρεμιέρα στο Σαλόνι του Πεκίνου. Η ονομασία του προέρχεται

Για ποιο λόγο συνεργάζονται Porsche-Audi;

Τις δυνάμεις τους αποφάσισαν να ενώσουν Porsche και Audi με στόχο την κατασκευή μιας νέας πλατφόρμας, πάνω στην οποία θα